taptukbey
Hodler
- BNB
- 0,00000350
Referans kodum : https://rollercoin.com/?r=kubmr68a ile üye olabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar Size RollerCoin nin sisteminden bahsetmek istiyorum. Bu bir web sitesi aracılığı ile çalışan bir coin sitesidir.
Sistem iki şekilde para kazandırmayı hedeflemiş ve o şekilde size para kazandırıyor.
1 - Usdt ile para yatırmak kaydı ile sistemden ekran kartı alıyorsunuz ve sistem belli bir çıkarma oranı ile size bunları geri ödüyor istediğiniz satış platformuna parayı geri çekebiliyorsunuz trc20 üzerinden.
2- Para yatırmadan çocukluğumuzun oyunları diye hatırladığımız, basit oyunlarla sistemde zaman geçirerek bu oyunları oynuyorsunuz, Sistem size oyun parası verebiliyor yada direk istediğiniz coin çıkarıp aktarım sağlayabiliyorsunuz.
Web sitesi üzerinden mi nasıl kazanacağız ?
Sistem Ekran kartları ile web sitesi üzerinden coin çıkarma yöntemi ile kurulmuştur.
Siteyi nasıl açabilir bilgisayar şart mı ?
Site google chrome dan bilgisayar, tablet, telefon istediğiniz bir cihaz ile bağlanabilirsiniz.
Sistemde oyunlardan arada size ekran kartı bile çıkabiliyor, bazen eventler (etkinlik) olabiliyor buradan da güç kazanma veya ekran kartı çıkarma gibi etkinlikler de yapılıyor yada kazandığınız RLT ler le kutuda açarak ekran kartı çıkarabiliyorsunuz, aslında biraz işin içine girince daha iyi anlayacaksınız.
İleri etkinlik : Marketplace daha açılmadı proje kapsamında devam ediyor.
Amacım sizin de benim gibi bir yan gelir elde etmeniz, ileri vadede bir yatırım amacı bile olabilir.
Moderatör tarafında düzenlendi: