Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

RollerCoin

Sitede bir havuz mevcut ve bu havuzda her 5 dakikada bir 4000 satoshi dağıtılmakta. Sizin bir gücünüz var ve bu gücünüze oranla bu havuzdan 5 dakikada bir pay alıyorsunuz. Sitede Miner Power adı verilen bir güç dengesi mevcut. Ne kadar fazla Miner Power'a sahipseniz 5 dakika sonunda dağıtımda o kadar fazla satoshi alırsınız. Ekstra bir şeye ihtiyacınız bulunmuyor. Sistem otomatik olarak dağıtması gereken satoshileri dağıtıyor. Buradaki en önemli ayrıntı yeni/ eski arasında bir uçuruma sebep olmamak için satın alınmış Miner Power haricindeki kazanılmış tüm Miner Power'lar kazanılmasından 1 hafta sonra sıfırlanmaktadır. Yani bugün kazandığınız bugünden 1 hafta sonra mevcut Miner Power'ınızdan düşülecektir. 5 dakikalık ödemelrde ne kadar satoshi kazanacağınız sitede anlık olarak gösterilmektedir.

Miner Power kazanmak için sitede 2 yol mevcut. Birincisi hemen hemen her sitede olduğu gibi satın almak. İkincisi ise site içerisindeki oyunları oynamak. Ben şahsen 2 numaralı oyunu tavsiye ederim. İlerledikçe daha fazla veriyor ve geçmesi oldukça kolay. Ödeme alt limitleri; 0.0001 BTC, 360 Doge, 0.004 ETH olarak belirlenmiş. Ödemeler 48 saat içerisinde vermiş olduğunuz cüzdan adresine gönderiliyor. Ayrıca referanslarınızdan da %5 oranında kazanç sağlayabiliyorsunuz. Ödemelerini uzun süredir düzenli olarak yapıyor.

Son olarak belirtmek isterim ki en başlarda çok sıkıcı gelecek. Ama belli bir Miner Power'ın üzerine çıkıldığında biraz daha keyif almaya başlayacaksınız. Bol kazançlar.

Refli Link: http://rollercoin.com/?r=jnd3a6qt

Refsiz Link: http://rollercoin.com/

Kendinize günde bir hedef belirleyin. Örneğin 50 oyun oynayacağım diye. Bu sayede hem süreklilik elde etmiş olursunuz hem de gün gün küçükte olsa para kazanmış olursunuz.

Yatırım ile alınan minerlerin kendini amorti etmesi 3-4 yıl sürüyor. Oyun oynayarak kazım gücü kazanıp, kazanılan tutarın çekilmesi en mantıklısı..
Hocam siteyi uzun zaman oynadım ref kasmak için uğraşmadım ama inanki 5 6 ay boyunca uğrasmak zorundasın kazanc sağlamak için suan refiyle uye yapanlara 1000 satoshi veriyolar refle uğrasmak daha mantikli

roller coin için bir bot kurmuştum uzun süre böyle botu çalıştırdım ben bunla ilgilendikten sonra sistem captcha ekledi oyun sonu hep captcha çözdürdüğü için bot artık gg :d

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri