Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00070178
İnternette dolaşırken denk geldim. Saatlerce anlatsakta bazıları bazı şeylere ikna olmuyor malum. O yüzden bu videonun oldukça faydalı olacağı kanaatindeyim. Kripto paralar ve buna bağlı sektörlerde de sıkça rastlanılan saadet zincirleri, ponzi sistemleri çok güzel özetlemiş. Daha güzel anlatılamazdı.
YouTube den araştırmadım var mı bu video diye varsa ulaşımı daha kolay olur. İsteyen paylaşabilir 🙂
Milyoner Akademi on Instagram: "Üretmeyen ekonomiler yok olmaya mahkumdur. Daha fazla motivasyon paylaşımları için sende aramıza katıl @milyoner.akademi.tr Takip et #başarı #başarısözleri #basari #başarıhikayeleri #kazanç #kazanmak #milyoner #bil
8,675 likes, 158 comments - milyoner.akademi.tr on November 21, 2020: "Üretmeyen ekonomiler yok olmaya mahkumdur. Daha fazla motivasyon paylaşımları için sende aramıza katıl @milyoner.akademi.tr Takip et #başarı #başarısözleri #basari #başarıhikayeleri #kazanç #kazanmak #milyoner #bilyoner...
www.instagram.com
YouTube den araştırmadım var mı bu video diye varsa ulaşımı daha kolay olur. İsteyen paylaşabilir 🙂