Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

sadece al - sat yaparak geçinmek

tancredi01

Crypto Curious
arkadaşlar size yaklaşık 3 aydır nasıl günde sadece 1 - 2 saat çalışarak geçindiğimi özet olarak anlatacağım
öncelikle token sniffer kullanımından bahsedeceğim anlık olarak ethereum-bsc-base gibi chainlerde üretilen bütün tokenleri çıktıktan hemen sonra inceleyebileceğiniz bu
platform sizi çok avantajlı bir hale getiriyor eğer yeni çıkan token de dolandırıcılığa dair en ufak bir şüphe varsa anında haberini alabiliyorsunuz gizlenmiş blokları bile gösteriyor.
ikinci olarak dexwiew.com sitesi piyasadaki bütün tokenlerin ve coinlerin en hızlı şekilde görüntülendiği platform buradan anlık verileri çok hızlı bir şekilde inceleyebilir ve kararınızı daha kolay verebilirsiniz
üçüncü olarak alacağınız tokenin veya coinin FDV değerine bakmak eğer 1 Milyon doların üstündeyse kyc doğrulaması varsa ilk çıktığında garanti 2x yapıyor her gün böyle bir token avlayabilirsiniz
gelelim bana bu bahsettiğim chainlere 100 er dolar atıyorum 2 saat kesintisiz inceleyip o gün hangi chainden hangi tokeni alacağıma karar veriyorum ve daha 0.5 x olduğunda bile 50 dolar kâr ederek ayrılıyorum
hırsınıza yenik düşmediğiniz sürece buradan ufak karlar alarak ayrılmak çok zor değil ama siz isterseniz ben 10 dolar atayım 500x yapsın rüyadan uyanın derim.
ve bana kalırsa ağından uzak durmanızı öneririm çünkü solanadaki tokenleri anlık olarak takip edebileceğiniz bir platform uygulama vs. yok solsniffer.com var fakat anlık olarak bilgi sağlamıyor.
1732660310795.webp
1732660380231.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri