Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

SafeMoon Nedir?

0x0-safemoon-coin-safemoon-nedir-nasil-alinir-kripto-para-piyasasini-salladi-1618868582335.jpeg

SafeMoon coin yeni piyasaya sürülmüş bir kripto para birimidir.

SafeMoon 8 Mart 2021 tarihinde işlem görmeye başladı.

Kısa bir süre içerisinde büyük bir ilgi topladı.

SafeMoon'un CEO'su John Karony olarak belirtilmektedir.

SafeMoon Protokolü topluluk odaklı başlatılan bir DeFi tokenidir.

Şu aralar çok konuşulan bir kripto. Özellikle bazı trader ve youtuber lar safemoon u saadet zincirine benzetiyormuş. Zaten safemoon da son günlerdeki çöküşten nasibini alanlardan. Hakkında pek çok olumsuz söz söylensede safemoon CEO su John Karony tüm bunları inkar ediyormuş.
Panceka swap, Bakery swap ve Bitmart tan sonra Son olarak Gate.io borsasında da işlem görmeye başladı.
Elimde az bir miktar bulunduruyorum. Az dan kastım olası büyük bir olumsuzlukta arkasından gözyaşı dönmeyeceğim kadar 🙂

Piyasası 0.000005 olan coin Gate.io'da 0.000001'den işlem açmış kısa sürede piyasa değerine gelmiş. Haberim olsaydı kesinlikle o esnada alım yapardım.

Bu arada ben %95'inin saadet zinciri olduğunu düşünmekteyim 🙂 Alttan giren ilk giren kazanıyor sonradan girenler dumpla birlikte kaybediyor.

Piyasası 0.000005 olan coin Gate.io'da 0.000001'den işlem açmış kısa sürede piyasa değerine gelmiş. Haberim olsaydı kesinlikle o esnada alım yapardım.

Bu arada ben %95'inin saadet zinciri olduğunu düşünmekteyim 🙂 Alttan giren ilk giren kazanıyor sonradan girenler dumpla birlikte kaybediyor.
Beklemek lazım. Coin piyasası borsaya göre daha çok yeni. rayına oturması zaman alcaktır diye düşünüyorum. Bu süre zarfında daha çok gel gitler yaşar. Bunlarda ya fırsat olur ya da bir süre beklemeye iter. Bana göre ana coinlerde de alt coinlerde de hatta startup kriptorlarda bile grafikler birbirine benzemeye başladı. Piyasayı çok tutarsız görüyorum. Dalgalı denizde balık tutmak gibi. Oltayı at denize sonrası nasip.

Forum istatistikleri

Konular
13.645
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri