Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Safemoon (SAFEMOON) Token

Genel Amacı
DeFi ekosisteminde yer alan sorunları hafifletmek ve yatırımcılara daha pratik bir işlem sunmak
Kripto Para Tam Adı
Safemoon
Kripto Para Kısa Adı
SAFEMOON
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2021
Web Sitesi
https://safemoon.net/
safemoon nedir nasıl alınır.webp

SAFEMOON Nedir?
Safemoon, merkeziyetsiz bir DEFİ belirtecidir. Websitesinde verilen bilgiye göre Safemoon protokolü, RFI belirteçlerinin ve otomatik likidite oluşturma protokolünün bir kombinasyonudur. Binance Smart Chain (BSC) ağında oluşturulmuştur. 8 Mart 2021 tarihinde piyasaya sunulan Safemoon, çok kısa sürede bir çok yatırımcının ilgisiniz çekmiş ve hızlı bir yükseliş yakalamıştır.

Sitede yer alan whitepaper sayfasında belirtildiğine göre her Safemoon işlemi sırasında 3 işlem gerçekleşir; Yansıma, LP Edinme ve Yakma. Yani daha açık anlatmak gerekirse; yapılan her ticarette ilgili işlem otomatik olarak yarı yarıya kesilen %10'luk bir ücret ile vergilendirilir. Ücretin %5'i o sırada tüm token sahiplerine yeniden dağıtılırken, kalan %5'lik bölüm tekrar ikiye bölünür. Bölünen tokenlerin % 50'si sözleşme ile BNB'ye satılır ve kalan %50 otomatik olarak yukarıda belirtilen BNB ile eşleştirilir. Safemoon geliştiricileri bu sistem ile yatırımcıların elinde token tutmasını sağlamayı ve balinaların pump-dump aktivitelerine engel olmayı amaçlamaktadır. Ayrıca SafeMoon, değiştirilebilir olmayan bir token ( NFT ) değişimi, yardım projeleri ve kripto eğitim uygulamaları geliştirmeyi planlıyor ve şuana kadar atılan tüm adınlar da bu plana sadık kalındığını gösteriyor.

Son zamanlarda oyun sektörünün oldukça hareketli olduğunu gören geliştirici ekip, geçtiğimiz günlerde NFT projesi ile oyun sektörüne giriş yapacaklarını açıkladı. Bunun yanı sıra yakın zamanda kullanıma sunulacağı duyurulan Safemoon Cüzdan gelişmesi de yatırımcıları bir hayli mutlu etti.

Safemoon, oldukça hırslı ve sosyal medyayı da bir o kadar iyi kullanan bir ekibe sahiptir. Tokenin yol haritası ise yatırımcıları tarafından oldukça ilgi çekiyor. Resmi web sitesinde yol haritası şöyle aktarılıyor;

2021 yılı 1. çeyrek
-Websitesi kurulumu ve sosyal medya hesaplarının aktifleştirilmesi (Tamamlandı)
-Coingecko ve Coinmarketcap listelenmesi. (Tamamlandı)
-WhiteBit ve Bitmart borsalarında listelenme (Tamamlandı)

2021 yılı 2. çeyrek
-Whitebit tokenomics entegrasyonu, SafeMoon Uygulaması, Cüzdan ve Oyunların tamamlanmasıyla birlikte tamamlanacaktır. (Cüzdan duyurusu yapıldı. Yakın zamanda kullanıma sunulacağı bildirildi)
-Tokenomik ile Bitmart entegrasyonu da bu çeyrekte tamamlanacak. (Bitmart entegrasyon işlemi başlatıldı)
-Video-oyun entegrasyonlarının yanı sıra NFT Exchange'in mimarisini oluşturmaya başlayacağız. (NFT Exchange çalışmaları başlatıldı)
-Bir Yardım kampanyası ve hayır kurumu oylaması oluşturmanın yanı sıra SafeMoon'u Afrika Pazarları ile entegre edeceğiz. (Henüz bir açıklama gelmedi)
-Diğer borsaları (yani Binance) keşfedeceğiz ve SafeMoon Exchange'in mimarisini oluşturmaya başlayacağız. (Henüz resmi bir gelişme yok)
-Ekibi% 35 oranında genişleteceğiz ve bir İngiltere / İrlanda ofisi kuracağız. (Henüz bir gelişme yok)
-Bir kripto eğitim uygulaması tasarlamanın yanı sıra yeni ortaklar oluşturacağız. (Henüz bir gelişme yok)

2021 yılı 3. çeyrek
-Kripto eğitim uygulamamızı bitirip kendi yardım projemize başlayacağız.
-Çeşitli borsalar (yani Coinbase, Binance, Kraken) için bir topluluk listeleme bağış artışına başlayacağız.
-NFT değişimimizi bitirip SafeMoon entegre edilmiş ilk video oyunumuzu yayınlayacağız.
-Ekibi% 25 genişleteceğiz ve bir topluluk buluşması yapacağız.
-Ayrıca diğer büyük borsalarla (yani Binance, Mandala) entegre olacağız.

2021 yılı 4. çeyrek

-SafeMoon Exchange'i ve yardım projemizi bitireceğiz.
-İlk Afrika pazarımızla entegrasyonları bitireceğiz ve sonraki entegrasyonlara ek Afrika pazarları ile başlayacağız.
-Afrika merkezli bir SafeMoon Ofisi oluşturacağız ve iş yaratmak için bu pazarlarda işe almaya başlayacağız.
-Bir sonraki yardım projemiz için bağış alacağız ve bir sonraki proje için de oylamaya başlayacağız.
-Bu çeyrekte de SafeMoon Bursu kuracağız.

SAFEMOON Nasıl Satın Alınır?
Safemoon anlık olarak hızlı büyüyen yatırımcı sayısı ve fiyatında ki ani yükselişler sebebi ile birçok borsada listelenmiş ve alım-satıma açılmıştır. 1. çeyrek yol haritasında belirtildiği üzere WhiteBit ve Bitmart borsalarında satılmakta olan Safemoon, PancakeSwap gibi merkeziyetsiz borsalardan da alınabilmektedir.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gate.io ve MXC borsalarında da listelenen Safemoon, bu yazıyı oluşturduğum saatte 0.00001065 dolardan işlem görmektedir. Coine olan büyük ilgi ve yol haritasına bağlı kalan ekip sayesinde bir ay gibi kısa bir sürede 0.00000080 dolar seviyelerinden 0.00001065 seviyelerine hızla yükselmiştir. Geçtiğimiz günlerde bir ivme yakalayarak 0.00001500 bandına kadar yükselip, daha sonra düzeltme yapmıştır.

Safmoon'un PancakeSwap'tan almak isterseniz BURAYA tıklayarak detaylı anlatım rehberine ulaşabilir, swap işlemleri ile uğraşamam direk borsadan alım yapmak istiyorum derseniz BURAYA tıklayarak Gate.io borsasından alım yapabilirsiniz.

Bir coine dair detaylı bilgiler verilmiştir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Bir yakınım safemoondan 150 bin ₺ kazanç sağladı ve araba çekti altına tabi her zaman doğru coini bulup doğru zaman da alıp doğru zaman da satmamız lazım her zaman elimize fırsat geçebilir ben kazanamadım safemoondan ama başka coinlerden inşallah acısını çıkarırız

Bir yakınım safemoondan 150 bin ₺ kazanç sağladı ve araba çekti altına tabi her zaman doğru coini bulup doğru zaman da alıp doğru zaman da satmamız lazım her zaman elimize fırsat geçebilir ben kazanamadım safemoondan ama başka coinlerden inşallah acısını çıkarırız
Aman dikkat, acısını çıkartacağım derken zararlı çıkmayın. Bu sektörde her zaman temkinli olmak gerekir ve para kazanmak birazda şansa bağlıdır.

Bütün forum sitelerinde söylüyorum. Tokenlara güven olmaz, çünkü yöneticileri farklı. Büyük insanlar yönetmiyor, ve sizin paranız halktan normal bir insan yüzünden eriyebilir. Yani coinlerde tehlikeli tabi ama token'da kaybettiğini geri kazanmak çok uzun sürer... YTD

Bütün forum sitelerinde söylüyorum. Tokenlara güven olmaz, çünkü yöneticileri farklı. Büyük insanlar yönetmiyor, ve sizin paranız halktan normal bir insan yüzünden eriyebilir. Yani coinlerde tehlikeli tabi ama token'da kaybettiğini geri kazanmak çok uzun sürer... YTD
Bu kadar büyük çerçeveden bakılması yanlış. Yatırım yapmak için incelenmesi gereken çok daha önemli şeyler var. Aave, Chainlink, Chiliz gibi güzel ve yeri sağlam projeler de birer Erc20 tokenı olarak üretildi. Neyse, konuyu Safemoon'dan saptırmayalım.

Projeyi değerlendireceksiniz, risk her zaman var.

Forum istatistikleri

Konular
13.645
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri