Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

SafePal ( SFP ) Teknik Analiz

Screenshot_20210217-230039_TradingView.jpg

İyi akşamlar arkadaşlar,
Bu gün de biraz #safepal dan bahsetmek istiyorum, bildiğim kadarıyla safepal yazdan beri belirli aralıklarla ücretsiz airdrop dağıtıyordu, ben de sonuna doğru denk geldiğim için 45 sfp toplaya bilmiştim, geçen haftalarda binance borsasına giren safepal ilk başlarda 1.5 dolarları şimdi ise 3 doları gördü..
1 saatlik grafiğe baktığımızda ise çok güzel bir flama formasyonu görülmekte olup, beklentim 4.9 dolar civarıdır. [YTD]

Hocam bu ve benzer fırsatlar olursa konular açıp forum üyelerini bilgilendirirmisiniz faydalı oluyor.
Ben bir tane söyleyeyim o zaman, Binance sabit vadeli proof of staking'de ICX açıldı, 15 günlük kampanyalı apy (yıllık faiz oranı) %21,79. Bugün yarın sona erecek. Ama gireli 3-4 gün olduğu için fiyatı %35 civarı yükseldi zaten. 🙂 Eklendikten sonraki birkaç saat içinde yakalandığında ciddi kar elde etme fırsatı oluyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.969
Kullanıcılar
6.993
Son üye
DrorreerOpept
Geri