Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Şahıs Şirketi Kurma Yardım

Arkadaşlar kendim için tek kişilik şirket kurmak istiyorum amacım ticaret vs değil sadece sigortamı ödemek bagkur. Biraz arastırma yaptım 1 günde açılıp 1 günde kuruluyormus tecrübesi olan arkadaşlar vardır bilgilendirirse sevinirim. Ben bugune kadar sigortalı vs olmadım serbest meslek olarak çalıstım kazanclarımı hep kripto üzerinden binance btcturk vs gibi aldım halen aynı şekil devam ediyorum bu yüzden vergi vs ödemedim sonucda kriptodan vergi alınmıyor diye biliyorum. Bagkur primin ödenmesinde sorun yok baktım aylık 3 bin küsür ödeniyormus alt limit ben bunu ayda 10 bin tl bile ödeyebilirim sorun yok peki topdan ödeyip kısa sürede emekli olabilirmiyim ?

Ayrıca şahıs şirketi için nasıl bir yol izleyecegim maliyeden şirketin nerde olacak vs diye kontrole geliniyormus ben evden homeofis çalısıyorum. Ayrıca şirketin hiçbir failiyeti olmayacak sadece sigortam ödensin diye acacagım. Şimdiden teşekkürler

Söylemeyi unutmuşum bu şirketi vize almada kolaylık olsun diyede kullanmak istiyorum örneğin suan vize basvurularında aylık sigorta dökümünü maas bodrusunu vs istiyorlar. Ben kendi şirketimde bunu ne şekilde halledebilirim. Aylık kendime kazanç vs gösterebilirmiyim

e-vergi dairesini kullanarak açabilirsin, fakat bir muhasebeciden destek almanı tavsiye ederim ücretler çok yüksek değil.

Şahıs şirketi basit usül de açacaksan açması da kapaması da kolay ancak vize v.s gibi işlemler için büyük bir şerket bile zorlanabiliyor. Ayrıca kredi v.s gibi şirket işlemlerinde de sık dokuma oluyor muhasebecin iyiyse kağıt üzerinde her şeyi ayarlar fatura keser ama bu durumda da yüksek vergi ödemeleri karşına çıkabilir sadece sigorta ödemesi için yapacaksan şirket kurulumunu yapma derim onun yerine bir tanıdığın şirket sahibinden yardım al sen primlerini öde daha iyi

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri