Yatırımcı
Speculator
- BNB
- 0,00007100
Arkadaşlar kendim için tek kişilik şirket kurmak istiyorum amacım ticaret vs değil sadece sigortamı ödemek bagkur. Biraz arastırma yaptım 1 günde açılıp 1 günde kuruluyormus tecrübesi olan arkadaşlar vardır bilgilendirirse sevinirim. Ben bugune kadar sigortalı vs olmadım serbest meslek olarak çalıstım kazanclarımı hep kripto üzerinden binance btcturk vs gibi aldım halen aynı şekil devam ediyorum bu yüzden vergi vs ödemedim sonucda kriptodan vergi alınmıyor diye biliyorum. Bagkur primin ödenmesinde sorun yok baktım aylık 3 bin küsür ödeniyormus alt limit ben bunu ayda 10 bin tl bile ödeyebilirim sorun yok peki topdan ödeyip kısa sürede emekli olabilirmiyim ?
Ayrıca şahıs şirketi için nasıl bir yol izleyecegim maliyeden şirketin nerde olacak vs diye kontrole geliniyormus ben evden homeofis çalısıyorum. Ayrıca şirketin hiçbir failiyeti olmayacak sadece sigortam ödensin diye acacagım. Şimdiden teşekkürler
Ayrıca şahıs şirketi için nasıl bir yol izleyecegim maliyeden şirketin nerde olacak vs diye kontrole geliniyormus ben evden homeofis çalısıyorum. Ayrıca şirketin hiçbir failiyeti olmayacak sadece sigortam ödensin diye acacagım. Şimdiden teşekkürler