Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Satoshi Türk için Öneri

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Üye olduğum ilk günden bu ayana bu platformda hem eğlenceli zaman geçiriyorum hemde eğleniyoruz sitenin gelişmesi bizleri de etkiler diye düşünüyorum. Bu platformu geliştirmek dolaylı yönden bizlerin kazançlarını da doğrudan etkileyecektir. Bu alanda bir önerim olacak çok anladıüım yada içinde olduğum bir iş değil ancak yapabilecekler mutlaka vardır. Belki bende geliştiririm kendimi o alanda satoshi turk için bir youtube kanalı açılması platformun reklam gelirlerini artıracaktır. Bu kanalda üyeler inceleme ve günlük piyasa yorumları yapabilir bunun yanında canlı yayınlar olabilir proje sahipleri ile borsa yöneticileri ile görüşmeler olabilir diye düşünüyorum. youtubeden gelecek olan gelir video çeken üyelere dağıtılabilir bir kişinin kendi kendine kanal açması ile ilerlemesi ile böyle bir platform ile yapılacak ilerleme çok farklı olacaktır. Mutlaka bu alanda iyi olan üyeler çıkacaktır.

Guzel bir öneri. Bizleri düşündüğünüz için çok teşekkür ederim @Theleoncoin hocam.

YouTube kanalimiz var ama bu maksatla kullanmadık hiç.

@SatoshiTURK hocam sen ne dersin ?
bu maksat ile kullanılması hemde yazılım anlamında kullanılması gerçekten güzel olur binance etkinliklerinin tanıtım belgesini okuyarak dünyaları kazanan ekipler var biz burada yazılı yazıyoruz onlardan önce ama millet onları takip ediyor biz daha detaylı inceleme yapıyıoruz whitepaper okumayan ama video izleyerek yatırım yapan bir topluluğuz

Üye olduğum ilk günden bu ayana bu platformda hem eğlenceli zaman geçiriyorum hemde eğleniyoruz sitenin gelişmesi bizleri de etkiler diye düşünüyorum. Bu platformu geliştirmek dolaylı yönden bizlerin kazançlarını da doğrudan etkileyecektir. Bu alanda bir önerim olacak çok anladıüım yada içinde olduğum bir iş değil ancak yapabilecekler mutlaka vardır. Belki bende geliştiririm kendimi o alanda satoshi turk için bir youtube kanalı açılması platformun reklam gelirlerini artıracaktır. Bu kanalda üyeler inceleme ve günlük piyasa yorumları yapabilir bunun yanında canlı yayınlar olabilir proje sahipleri ile borsa yöneticileri ile görüşmeler olabilir diye düşünüyorum. youtubeden gelecek olan gelir video çeken üyelere dağıtılabilir bir kişinin kendi kendine kanal açması ile ilerlemesi ile böyle bir platform ile yapılacak ilerleme çok farklı olacaktır. Mutlaka bu alanda iyi olan üyeler çıkacaktır.
Kanalımız var fakat bir kişi her şey ile ilgilenemiyor
Resmi bir kanal açabilirsiniz biz buradan destekleriz

Guzel bir öneri. Bizleri düşündüğünüz için çok teşekkür ederim @Theleoncoin hocam.

YouTube kanalimiz var ama bu maksatla kullanmadık hiç.

@SatoshiTURK hocam sen ne dersin ?
Ben çok istiyorum fakat ben yetişemiyorum abi biliyorsun az çok 🙂

bu maksat ile kullanılması hemde yazılım anlamında kullanılması gerçekten güzel olur binance etkinliklerinin tanıtım belgesini okuyarak dünyaları kazanan ekipler var biz burada yazılı yazıyoruz onlardan önce ama millet onları takip ediyor biz daha detaylı inceleme yapıyıoruz whitepaper okumayan ama video izleyerek yatırım yapan bir topluluğuz
evet kersinlikle haklısınız her konuda ben destekçiyim.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri