Schumacher
Guru
- BNB
- 0,00037077
Merhaba.
Bu konuyu satoshiturk.com'un yeni kazanç sistemi üzerine açıyorum.
Yeni sistemi daha yakından tanımak ve tanınmasını sağlamak adına, site yönetimine bir kaç sorum olacaktır.
Öncelikle tekrar hâyrlı olsun. Yeni kazanç sistemi mantıklı ve kazandırcı bir sistem olmuş. Kısaca, aktif olanın kazanacağı bir sistem diyebiliriz zannımca..
Bu sistemin içinde en çok dikkatimi çeken gelir şekli günlük %0,03'lük BNB staking gelirinin olması. Bence bu müthiş bir oran. Şahsen bu orana bakarak buraya ufaktan başlayarak ve şartlara göre de, zamanla büyüterek yatırım yapmak istiyorum.
Ama;
1. Staking oranı sabit kalacak mı? Artacak mı, azalacak mı?
2. BNB miktarına göre staking gelir oranında artma/azalma olacak mı?
3. Satoshiturk bu kazançlardan kazanç elde edecek mi? (Şahsen bir miktar kazanması taraftarıyım. Bu sayede yönetimin motivasyonu da yükselecektir. Win win prensibi.)
4. (Benim güvenim var ancak dışarıdan konuya bakanlar için) site güvence veriyor mu? Yani dilediğimizde BNB'lerimizi çekebilecek miyiz?
5. Transfer ücretleri ve alt yapı hakkında daha uygun fee ücreti ve daha detaylı bilgi alabilir miyiz?
6. Staking için alt/üst sınır var mı? Kaç adet BNB yatırabiliriz?
7. Eklemek ve açıklamak istediğiniz ekstra konuları da yazabilirsiniz.
Şimdilik kafama takılanlar bu kadar. Aklıma geldikçe yine buradan yazacağım.
@SatoshiTURK ve @Vonzarovich hocama şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Satoshi Türk ailesi olarak, umarım daha hızlı ve güçlü bir şekilde büyürüz.
Bu konuyu satoshiturk.com'un yeni kazanç sistemi üzerine açıyorum.
Yeni sistemi daha yakından tanımak ve tanınmasını sağlamak adına, site yönetimine bir kaç sorum olacaktır.
Öncelikle tekrar hâyrlı olsun. Yeni kazanç sistemi mantıklı ve kazandırcı bir sistem olmuş. Kısaca, aktif olanın kazanacağı bir sistem diyebiliriz zannımca..
Bu sistemin içinde en çok dikkatimi çeken gelir şekli günlük %0,03'lük BNB staking gelirinin olması. Bence bu müthiş bir oran. Şahsen bu orana bakarak buraya ufaktan başlayarak ve şartlara göre de, zamanla büyüterek yatırım yapmak istiyorum.
Ama;
1. Staking oranı sabit kalacak mı? Artacak mı, azalacak mı?
2. BNB miktarına göre staking gelir oranında artma/azalma olacak mı?
3. Satoshiturk bu kazançlardan kazanç elde edecek mi? (Şahsen bir miktar kazanması taraftarıyım. Bu sayede yönetimin motivasyonu da yükselecektir. Win win prensibi.)
4. (Benim güvenim var ancak dışarıdan konuya bakanlar için) site güvence veriyor mu? Yani dilediğimizde BNB'lerimizi çekebilecek miyiz?
5. Transfer ücretleri ve alt yapı hakkında daha uygun fee ücreti ve daha detaylı bilgi alabilir miyiz?
6. Staking için alt/üst sınır var mı? Kaç adet BNB yatırabiliriz?
7. Eklemek ve açıklamak istediğiniz ekstra konuları da yazabilirsiniz.
Şimdilik kafama takılanlar bu kadar. Aklıma geldikçe yine buradan yazacağım.
@SatoshiTURK ve @Vonzarovich hocama şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Satoshi Türk ailesi olarak, umarım daha hızlı ve güçlü bir şekilde büyürüz.