Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

SatoshiTURK İçerisinde BNB Alım-Satımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ürün satışı var, daha açarsan alt yapı sağlayabiliriz belki ?
konuları bnb ile açabiliyorsunuz aklınızdaki nedir tam olarak?

kripto borsaları parayı banka hesabına % kaç komisyonla ödüyor bilmiyorum. burada makul bir oranla çoğu kriptoyu TRY karşılığında satış yapılabilir. şahsen %5 ile bozum yaptım ama bir kişiyede bağlı kalmak istemiyorum, malum insanlık hali acil paraya ihtiyaç olunca satmam dediğimiz kriptoyu satmak zorunda kalabiliyoruz.

Borsa gibi düşündüm hocam. BNB kullanılıyor burada. Kazandığımız BNB'leri çoğaltmak için al-sat özelliği getirilebilir mi diye düşünmüştüm.

Örneğin BNB geçen haftalarda 600 dolar sınırını geçmişti. O arada içimden BNB'lerimi satmak geçti ama bunun için buradaki bakiyemi bir borsaya transfer etmeliydim. Sonra orada satıp, fiyat düştükten sonra tekrar alıp, buraya transfer etmeliydim.

Tabii bu arada zaman kaybı olacaktı, buradaki staking gelirim kesilecekti, transferler için komisyon ödeyecektim ve ayrıca bir de borsaya alım-satım komisyonları ödeyecektim.

Vesselam tüm bu prosedürleri ve karmaşık süreci ortadan kaldırıp, doğrudan burada al-sat yapabilir miyiz? Alt yapı, sistem, yasalar ne der? Site yönetimi bu konuda ne düşünür? Veri tabanı bu iş için uygun mudur?

O kısımları bilemiyorum tabii. Bana şunu da yapalım, bunu da yapalım demesi kokay geliyor. 😅

Borsa gibi düşündüm hocam. BNB kullanılıyor burada. Kazandığımız BNB'leri çoğaltmak için al-sat özelliği getirilebilir mi diye düşünmüştüm.

Örneğin BNB geçen haftalarda 600 dolar sınırını geçmişti. O arada içimden BNB'lerimi satmak geçti ama bunun için buradaki bakiyemi bir borsaya transfer etmeliydim. Sonra orada satıp, fiyat düştükten sonra tekrar alıp, buraya transfer etmeliydim.

Tabii bu arada zaman kaybı olacaktı, buradaki staking gelirim kesilecekti, transferler için komisyon ödeyecektim ve ayrıca bir de borsaya alım-satım komisyonları ödeyecektim.

Vesselam tüm bu prosedürleri ve karmaşık süreci ortadan kaldırıp, doğrudan burada al-sat yapabilir miyiz? Alt yapı, sistem, yasalar ne der? Site yönetimi bu konuda ne düşünür? Veri tabanı bu iş için uygun mudur?

O kısımları bilemiyorum tabii. Bana şunu da yapalım, bunu da yapalım demesi kokay geliyor. 😅
buluruz bir yol veritabanı uygun olmasa ne olur 🙂 uydururuz. bu borsalarda veritabanı işleri çok farklı hocam 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.181
Kullanıcılar
7.169
Son üye
Abdü6757
Geri