- BNB
- 0,00036555
İyi günler arkadaşlar geçen gün ufak bir duyuru paylaşarak özel bir etkinlik başlattığımı söylemiştim. Detayları belirledik ve sizler ile paylaşıyorum. Öncelikle ödül ve etkinliğin borsa ile alakası yoktur tamamen kendi özel etkinliğimizdir. Cebi dolu gönlü bol bir arkadaşımız ve yeni oluşturmaya çalıştığımız projenin bir tanıtımı gibi olacak. (etkinlik ile ref geliri olarak kazancağımız ücretin daha fazlasını hediye ediyoruz.)
Theleoncoin olarak bitcifam affilite programı kapsamında referans linkim üzerinden bitci borsasına kayıt olup kyc işlemlerini tamamlayan ve 10000 TL işlem hacmine ulaşan üyelere 1000 TL değerinde token(bitci, GLFT, bedu, NPAI yada BRACE) hediye ediyoruz. Ayrıca satoshiturk.com üyesi kullanıcılar arasından hacim şartını yerine getiren 2 kişiye 1000 TL daha hediye edeceğiz.
Bu etkinliğimiz kurban bayramına özel olacak 1 temmuz tarihine kadar geçerli olacak üye olduktan sonra kayıtlı mail adresinizi dm den bana bildirirseniz kayıt altına alacağız.
İşlem hacmi için satışlar dahil edilmeyecek ortağımızın talebi örnek hacim; 1000 TL alım - 500 TL Satış +500 TL alım =1500 TL hacim şeklinde dikkate alınacak her 10.000 TL ve katı işlem hacmine ekstra ödül olacak ekstra olarak ise bu etkinliğe katılanlara ileride çıkacak olan projemizde Airdrop verilecek bu sebeple mail adresini talep ediyoruz.
Kayıt için aşağıdaki linki kullanabilir yada referans kodu alanına leoncoin yazabilirsiniz.
Kayıt linki https://www.bitci.com.tr/account/register?ref=leoncoin
Not:27 haziran tarihine kadar 10 kyc yapan üye olur ise bu 10 kişiden birisine 5 dolar değerinde NPAI hediyesi de benden borsanın hediyesini size vereceğim