Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Satoshiturk Kurban Bayramı Özel Yarışması Fikir

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Hepinize merhaba arkadaşlar malum önümüzde yaklaşan bir Kurban Bayramı var bende forumda bir yarışma yapıp eğleniriz diye düşündüm. Malum Kurban Paylaşmaktır ödül olarak da yarışma sonucunda kazanan bir yada daha fazla arkadaşa benim forum hesabında biriken BNB bakiyemi verelim. Tabi bu konuda değerli hocalarım @Vonzarovich ve @SatoshiTURK ün önerileri önemlidir.

Yarışma için bir sosyal medya etkileşim yarışması olması hem forum için hem de bizim hepimiz için önemli olacaktır. Yarışma için düşündüğüm konu ise satoshiturk ü nereden takip ediyorsunuz başlıklı bir fotoğraf yarışması olsun diye düşündüm.

Kurallar:
  • satoshiturk mobil yada pc den açıkken bir fotoğraf paylaşmanız ve fotoğrafta bulunduğunuz ortamın olması önemlidir.
  • Fotoğrafınızı twiter üzerinden satoshiturk ile ilgili düşüncelerinizi paylaşarak en az iki arkadaşınızı ve satoshiturk twiter adresiniz ile kurucumuz @SatoshiTURK hocamızın twiter hesabını etiketlemek.
  • twiter bağlantınızı ve paylaştığınız fotoğrafınızı açılacak olan konu başlığı altına eklemek.
Yarışma Dönemi olarak kurban bayramının 9 gün resmi tatil olacağını düşünürek yarışma başlangıcı için 15 Haziran ile 23 haziran arası olarak düşündüm. tabi bu konuda sizlerin düşünceleri ve paylaşımları önemli örnek olsun diye eski satoshiturk sitesinin olduğu bir fotoğraf ekliyorum.

IMG_20220418_124623_780.webp

satoshiturk bana ait twitter hesabı
satoshiturk_ frouma ait twitter hesabı

ben destekliyorum - bakiyeye gelince şimdilik az görünüyor umarım @Vonzarovich biraz daha arttırır 🙂

Hepinize merhaba arkadaşlar malum önümüzde yaklaşan bir Kurban Bayramı var bende forumda bir yarışma yapıp eğleniriz diye düşündüm. Malum Kurban Paylaşmaktır ödül olarak da yarışma sonucunda kazanan bir yada daha fazla arkadaşa benim forum hesabında biriken BNB bakiyemi verelim. Tabi bu konuda değerli hocalarım @Vonzarovich ve @SatoshiTURK ün önerileri önemlidir.

Yarışma için bir sosyal medya etkileşim yarışması olması hem forum için hem de bizim hepimiz için önemli olacaktır. Yarışma için düşündüğüm konu ise satoshiturk ü nereden takip ediyorsunuz başlıklı bir fotoğraf yarışması olsun diye düşündüm.

Kurallar:
  • satoshiturk mobil yada pc den açıkken bir fotoğraf paylaşmanız ve fotoğrafta bulunduğunuz ortamın olması önemlidir.
  • Fotoğrafınızı twiter üzerinden satoshiturk ile ilgili düşüncelerinizi paylaşarak en az iki arkadaşınızı ve satoshiturk twiter adresiniz ile kurucumuz @SatoshiTURK hocamızın twiter hesabını etiketlemek.
  • twiter bağlantınızı ve paylaştığınız fotoğrafınızı açılacak olan konu başlığı altına eklemek.
Yarışma Dönemi olarak kurban bayramının 9 gün resmi tatil olacağını düşünürek yarışma başlangıcı için 15 Haziran ile 23 haziran arası olarak düşündüm. tabi bu konuda sizlerin düşünceleri ve paylaşımları önemli örnek olsun diye eski satoshiturk sitesinin olduğu bir fotoğraf ekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 17445
Bu

Kurallar:

Ekli dosyayı görüntüle 17445

bu yarışmaya sanal zeka yoluyla oluşturduğumuz gerçekçi fotoğrafları da dahil edersek daha renkli bir yarışma olur aksi taktirde bu fotoğrafları çok ilginç hale getiremeyiz çünkü ne yazıkki ben sahil veya pizza kulesinin yanında fotoğraf veremiycem🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri