- BNB
- 0,00038405
Hepinize merhaba arkadaşlar malum önümüzde yaklaşan bir Kurban Bayramı var bende forumda bir yarışma yapıp eğleniriz diye düşündüm. Malum Kurban Paylaşmaktır ödül olarak da yarışma sonucunda kazanan bir yada daha fazla arkadaşa benim forum hesabında biriken BNB bakiyemi verelim. Tabi bu konuda değerli hocalarım @Vonzarovich ve @SatoshiTURK ün önerileri önemlidir.
Yarışma için bir sosyal medya etkileşim yarışması olması hem forum için hem de bizim hepimiz için önemli olacaktır. Yarışma için düşündüğüm konu ise satoshiturk ü nereden takip ediyorsunuz başlıklı bir fotoğraf yarışması olsun diye düşündüm.
Kurallar:
Yarışma için bir sosyal medya etkileşim yarışması olması hem forum için hem de bizim hepimiz için önemli olacaktır. Yarışma için düşündüğüm konu ise satoshiturk ü nereden takip ediyorsunuz başlıklı bir fotoğraf yarışması olsun diye düşündüm.
Kurallar:
- satoshiturk mobil yada pc den açıkken bir fotoğraf paylaşmanız ve fotoğrafta bulunduğunuz ortamın olması önemlidir.
- Fotoğrafınızı twiter üzerinden satoshiturk ile ilgili düşüncelerinizi paylaşarak en az iki arkadaşınızı ve satoshiturk twiter adresiniz ile kurucumuz @SatoshiTURK hocamızın twiter hesabını etiketlemek.
- twiter bağlantınızı ve paylaştığınız fotoğrafınızı açılacak olan konu başlığı altına eklemek.