Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Satrançla Aranız Nasıl?

mat.GIF

Uzun bir aradan sonra ilk maçımı yaptım. Eskiden çok daha sık oynardım. Gün de 8-10 maç yapardım neredeyse. Nasıl olduysa koptum bu oyundan bir süredir. Kafamı veremez olmuştum. Neyse ki, bu gece birden satranç oynamak geldi içimden. O muhteşem hazzı tekrar yaşadım. Bundan sonra daha sık oynayacağım sanırım. Buradan sizlerle de paylaşırım maç sonuçlarını bazen. Yani kazandığım maçları demek istiyorum. Henry Chinaski. 🙂
Yukarıdaki oyunda siyah benim anlaşıldığı üzere. Mat eden taraf yani.
Oyuna Sicilya savunmasının bir versiyonuyla başladım. Kendi geliştirdiğim bir versiyon bu. Genelde başarılı oluyorum.
Başarının nasıl geldiğiyle ilgili stratejik ipuçları vermeyeceğim.
Belki, aranızda satranç seven arkadaşlar vardır. O yüzden.
Yani ileride oynama şansımız olursa açık etmeyeyim kendimi diyorum. 🙂

Ben de geçen sene pandemide başladım oynamaya eskiden de bilirdim de pek oynayamazdım
Lichless adlı uygulama üzerinden oynuyorum eklemek isteyen olursa nick: mockeryy

Satranca ilgi duymuyorum, izlemeyi de sevmiyorum. Queen's Gambit'in etkileyip satranç oynamaya teşvik edemediği izleyicilerdenim. 🙂 Başarılar.

Hocam bu kadar kapıları kapatmayın ben de çok ilgili degildim ama başlayınca o evrenin sonsuzlugu çok cezbediyor
Bende biraz hastalık var hocam. Mesela 10 dk tırnaklarımı kesmek işkence gibi geliyor veya altyazılı dizi izlerken kriz geçiriyorum, aynı anda tek bir şeye odaklanma problemim var. O yüzden asla satranç oynayamam, imkanı yok yani.

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.892
Son üye
Gryffin
Geri