Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

SEC Kraken Borsasına Dava Açtı

SEC yaptığı açıklamada, Kraken borsası hakkında, San Francisco'daki federal bölge mahkemesine dava açtığını duyurdu.

Kraken borsasının, "Amerikan Menkul Kıymetler Borsa Yasasının" kayıt hükümlerini ihlal ettiği gerekçesiyle dava açtığını bildirdi.

Kraken borsasının 2018 yılı Eylül ayından bu yana, kripto varlıkların alım satım işlemlerini yasa dışı şekilde yaptığını ve yüzlerce milyon dolarlık gelir elde ettiğini belirtilen açıklamada, kripto para borsasının, SEC'e kayıt yaptırmayarak, yatırımcıların korumasız bırakıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, Kraken borsa uygulamalarının, eksik iç denetimleri olduğu ve kayıt tutma sisteminin zayıf olduğu, bu durumun da müşteriler için büyük bir risk oluşturduğu ifade edildi.

Evet arkadaşlar, SEC geçtiğimiz Haziran ayında da büyük kripto para borsalarından olan Binance ve Coinbase'ye karşı da davalar açmıştı.

...

Şahsi yorumum; SEC, dava açmak istedikten sonra bahane çok. Zaten şu son zamanlarda Gazze'deki durumu da gördükten sonra artık Amerikalılar gerçekten "vampir" olduğunu düşünmeye başladım.

Yani dünyanın gözünün içine baka baka her türlü iğrençliği yapıyorlar.

Kraken ortaklarından birisi tüm kripto borsalarına "Amerika'dan çekilmeyi düşünme" çağrısı yaptı.

Sözümün geçeceğini bilsem ben de tüm Amerika'yı her türlü sistemin dışına atma çağrısında bulunmak isterdim. 😁

Yeter artık! Son 100 yıldır nedir insanlığın, bu Amerika'dan çektiği?

Kraken ortaklarından birisi tüm kripto borsalarına "Amerika'dan çekilmeyi düşünme" çağrısı yaptı.

Sözümün geçeceğini bilsem ben de tüm Amerika'yı her türlü sistemin dışına atma çağrısında bulunmak isterdim. 😁

Yeter artık! Son 100 yıldır nedir insanlığın, bu Amerika'dan çektiği?
Deli gibi kripto oynuyor Amerikalılar. Bunlar neyin peşinde anlamak mümkün değil. Regule edersin de sürekli davalar ile piyasanın içinden geçiyorlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri