Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

SEC'in Yeni Hedefi USDT Mi?

bank-note-941246_640.webp

Cryptopolitan sitesinin haberine göre, Tether’in KYC ve AML düzenlemelerine uygun bir stableocin olduğunu vurgulayan bir Bitfinex yetkilisi, SEC’in bu kripto paranın peşinde olmadığını belirtti.

Bitfinex’te üst düzey yönetici görevini üstlenen Paolo Ardoino’nun sözleri, SEC’in, XRP’nin ardından Tether’in kapısını çalmasından endişe eden yatırımcıların içini rahatlattı.

Kısa süre önce, CryptoQuant CEO'su Ki Young Ju, gerçekleşmesi muhtemel bir boğa koşusunun önemli ölçüde Tether'a odaklı olduğuna ilişkin bir tweet atmıştı. Tether’ın, SEC’in hedefinde olmasının kripto para piyasasını çok olumsuz etkileyeceğini söylemişti.

Ardoino’nun tweet’e verdiği yanıtla, Tether'in hem FinCEN hem de diğer KYC ve AML prosedürlerine uygun olduğunu belirtti. Stablecoin'in düzenli olmadığını savunanların amacı bir tür panik havası yaratarak insanları ürkütmek.

Ardoino'nun verdiği yanıt, yalnızca KYC ve AML düzenlemeleriyle ilgili. Yönetici, Tether’in herhangi bir güvenlik yasasını çiğneyip çiğnemediğine değinmiyor.

2019 yılında New York resmi denetleyicileri, Tether ve Bitfinex'in hakkında kayıt dışı menkul kıymet ticareti yaptıklarını savunmuştu. Denetleyiciler, Bitfinex’in üyelerine Tether üzerinden borç verdiğini ve bu durumda, bu kripto paranın tamamen dolara endeksli olup olmadığı sorusunu akla getiriyor.

Hedef olmadıklarını söylüyor olabilirler ama bence sıradaki hedef olma ihtimalleri oldukça yüksek. Ben kendilerine ayıca bir balon olarak bakıyorum. Bakalım ne zaman patlatacaklar.

USDT en başından beri çokça eleştirilen ve aynen @Vonzarovich'in dediği gibi balon olma potansiyeline sahip bir birim. Hedef olabilirler.

Yanlış anlaşılmasın USDT kullanıyorum. Arada dolara dönmem gerektiğinde ve piyasanın tamamının aşağı yönlü hareket edeceği tahminleri yaptığımda USDT tutuyorum kısa süreli. XRP gibi değil yani. 🙂 Kullanışlı şu an için ama altı dolu değil.

Her yer,her haber başlığı benzin bidonuyla bekleyenlerle dolu nedense...Şaka bir tarafa, SEC davası gündemde yokken, üstü kapalı bir şekilde ismi bazı haber sitelerinde geçiyordu. Fakat USDT ile ilgili hoş olmayan gelişmeler olursa bence sancıları ağır olur.

Her yer,her haber başlığı benzin bidonuyla bekleyenlerle dolu nedense...Şaka bir tarafa, SEC davası gündemde yokken, üstü kapalı bir şekilde ismi bazı haber sitelerinde geçiyordu. Fakat USDT ile ilgili hoş olmayan gelişmeler olursa bence sancıları ağır olur.
BTC,ETH mevzu ba*h*s olduğunda böyle yorumlar yapmıyorum hocam 🙂 Ama bariz belli ediyor bu proje kendini. Yine de XRP gibi gıcık kaptığım bir proje değil. Her normal yatırımcı gibi arada kullanıyorum 🙂

İleride fiat paralar kullanımdan tamamen kalktığında, zaten ihtiyaç duyulmayacak stablecoinlere. Şu an için hem ticari kolaylık sağlıyorlar hem de piyasadaki dalgalanmalar esnasında insanlara esneklik sağlıyorlar. Başka da bir işlevleri yok sanırım. Ben neredeyse hiç tutmuyorum elimde.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri