EfeKaan
Speculator
- BNB
- 0,00018500
Merhabalar, shiba kısa vadede tekrar eski seviyelerine gelir mi veya %50'lik bir düzeltme yaşar mı.
4 saatlik grafikte hiç kırmızı mum yok, günlük grafikte %170'lik tek bir yeşik mum var, dün daha da düşer diye almadım fakat çıktı, bugün de aynısını düşünüyorum ama yanlış karar veriyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir, en dip fiyatta, 3 hafta önce yaptığı zirvede şuanda. Yine fomoya kapıldım yüksekten girmekten korkuyorum grafiğe bakınca ne düşünüyorsunuz?
4 saatlik grafikte hiç kırmızı mum yok, günlük grafikte %170'lik tek bir yeşik mum var, dün daha da düşer diye almadım fakat çıktı, bugün de aynısını düşünüyorum ama yanlış karar veriyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir, en dip fiyatta, 3 hafta önce yaptığı zirvede şuanda. Yine fomoya kapıldım yüksekten girmekten korkuyorum grafiğe bakınca ne düşünüyorsunuz?
SHIB Shiba Inu Alış fiyatı|Canlı Tablo|Crypto Exchange Platform-Spot Trading-Gate.io
.io.Buying, selling Spot Trading Shiba Inu(SHIB).At Gate.io, a global top 10 digital currency trading platform, we provide safe,open,transparent Shiba Inu (SHIB) trading service and market info with real-time chart and fair price.
www.gate.io