Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

shiba inu rekorlara doymuyor

Shiba INU, ‘Ryoshi’ adı verilen anonim kişi ya da kişiler tarafından yaratıldı. 2020 yılının ağustos ayında piyasaya sürüldü.
son zamanlarda bitcoinin de yukselişiyle çogu coinde ciddi arttışlar oldu ama içinde en dikkatimi çeken coinlerden biride shiba inu ŞAKA coin olarak ortaya çıkan bu coin 3 ay gibi bir sure bol sıfırlı 20 lerde gezip durdu ama şuan hatta son 2 3 hafta içerisisnde rekor usstune rekor kırıp bol sıfırlı 85 lere kadaar çıktı. burdaki ciddi artışların elon musk un bolca reklamını yapması ve ciddi yatırımlarının söz konusu oldugunu düşünüyorum

## Peki neden cogu kişi buna yatırım yaapıyor

*ardında elon musk gibi bir iş adamının bulunması
*az tl ile çok shiba coin alinması ve güzel karlar bırakması
*yatırımcılara göre uzun vaade taşıması

#SHİBA COİN GRAFİK
Shiba coin grafik
açısından son zamanlarda hacmi sürekli artan ve ilgi çeken coinler arasında yerini almaya başlamıştır. Shiba coin için piyasanın yeni Dogecoini denilen bu para birimi gelecekte oldukça kar yapacağı söylenen kripto para birimleri arasında olacağı söylenmektedir.
biliyorsunuzki dijitalleşmeye giden bu yolda odeme sistemlerinde adı geçecek coinler arasında soyleniyor

#SHİBA COİN YAKIMI NE ZAMAN ?

Kripto para birimi ayrıca 7 Ekim'de NowPayments aracılığıyla yapılan tüm işlemlerin işlem başına yakılan SHIB yüzdesini göreceğini duyurulmuştu. Ancak yüzdesini açıklamadı. Yakın zamanda yeniden bir yakma işlemi olup olmayacağı belirtilmedi.

#SHİBA COİN GELECEĞİ
Shiba, Doge Katili olarak tanımlanmaktadır. Bu ifadeyi şu şekilde tanımlayabiliriz: Shiba, Dogecoin’e rakip olarak çıkarılmış yeni nesil köpek temalı bir kripto para birimidir. Her ne kadar uzmanlardan bazıları, bu tanımı reddetse de bazı uzmanların bu tanımı savunduğu da görülmektedir.

Birçok altcoin uzmanı ,shiba coinin gelecek konusunda parlak olduğunu ifade ediyor. Uzmanlar, Shib coinin uzun vadede değerleneceğini, önemli bir kripto para birimi olacağını belirtmektedir. Bunu pazar verilerine baktığımızda da görebilmekteyiz. Marketcoincap verileri incelendiğinde Shiba’nın kısa süre içerisinde en değerli kripto para birimleri arasında yer almaya başladığını görebiliriz arkadaşlarım

NOT: bugun sizlere biraz kendi görüşlerimi biraz uzman görüşlerini aktardım umarım begenmissinizdir kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir borsa yani belli değil ne yukselir dediğimiz coinler bizi yanılttı bundan birşey olmaz dediğimiz coinler yukseldi o yuzden çok iyi analiz yapabilmemiz lazım

diğer yazılarımda sizlerle görüşmek üzere 🙂

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden shibaya yatırım yapıldığını söylediğiniz kısmına katılmıyorum arkasında elon musk yok o dogenin arkasında hatta geçen gün bi shiba taraftarı kaç shibanız var demiş o da hiç diye cevap vermiş sadece bir foto paylaşmıştı ondan dolayı böyle bir algı olabilir.Shibanın şimdilik pilinin bittigini düşünüyorum daha yükselebilir ama yakın zamanda sert yükselişler olmaz gibi çıkan para dogeye de geçebilir.Bazı takip ettiğim kişiler doge için olumlu konusuyorlar.

Neden shibaya yatırım yapıldığını söylediğiniz kısmına katılmıyorum arkasında elon musk yok o dogenin arkasında hatta geçen gün bi shiba taraftarı kaç shibanız var demiş o da hiç diye cevap vermiş sadece bir foto paylaşmıştı ondan dolayı böyle bir algı olabilir.Shibanın şimdilik pilinin bittigini düşünüyorum daha yükselebilir ama yakın zamanda sert yükselişler olmaz gibi çıkan para dogeye de geçebilir.Bazı takip ettiğim kişiler doge için olumlu konusuyorlar.
Shiba şuan dinleniyor güzel yerlerde olacağını inanıyorum. YTD.

shiba belirsiz bir coin arkasında sağlam kişiler yok alanlarda ufak çaplı sitelerden reklam izleyerek topluyor bence çok yükselmez elinde bulunmasıda güzel bir şey ne zaman yükseleceği coinlerin belli olmuyo

shiba belirsiz bir coin arkasında sağlam kişiler yok alanlarda ufak çaplı sitelerden reklam izleyerek topluyor bence çok yükselmez elinde bulunmasıda güzel bir şey ne zaman yükseleceği coinlerin belli olmuyo
SHIB sahibi olanların binde birinin bile reklam izleyerek topladığını sanmıyorum. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.873
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri