Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

SHİBA token çakıldığına sevindim ama neden?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BTC

Investor
SHİBA token tepeden şuanki seviyelerine yaklaşık %60`lık bir düşüş yaşandı. Kaybeden varsa kusura bakmasın ama ben buna sevindim. Gerçekten dogecoinden bile kanser kitleye sahipti. Ben olacakları telegramdan bir gruptan anlattığım halde yemediğim laf kalmamıştı. Çok sinirlenmiştim.

Bu tayfa genelde teknik analize asla inanmaz. Bu coinin 1 dolar olacağını düşünür sıfır atar zengin oluruz kafasındaydı. En azından kendimi kanıtlamış oldum. Bu analizlerimi forumlarda paylaşmadım çünkü paylaşınca kötü adam oluyoruz. Bu arada paylaşınca düşecek deyince herkes kafasına düşüşü koyuyor az bir şey yükselince "Hani düşecekti kardeş?" diye soruyor. Oysa ki benim anlattığım şey destek kırıldıysa sat. Direnç kırıldıysa al. Güvenli oyna para kolay kazanılmıyor. Teknik analiz geleceği bilemez.

Tüm sinyallere yeni grafikten bakalım:

İlk olarak ikili tepe. 3500 seviyesinde ikili tepesini yapmış hedefi 2300 seviyelerindeydi düştü tepkisini alıp tekrar çakıldı. Ben sat dedim bak 3500 kırarsa yükselen tepe yapmış olur tekrar alırsın dedim ama kim takar amaç zengin olmak.

eZ6aslwy

İkinci büyük sinyal. Negatif uyumsuzluk.

Çok net gözüküyor uyumsuzluk. Yükseldi ama güçsüz yükseldi bu uyumsuzluk ile düşeceğini belli etti.

vgw3w79T

Sonuç?

Sonuçta hiçbiri satmadı %5 zararı çok gördü ve %60`a katlanıyor şuanda. Ayrıca hepsi "Ben zaten uzun vadeciyim moruq" demeye başladı. Bizde genelde öyle oluyor zaten bir coin düşünce hemen uzun vadeciyiz demeye başlıyoruz 🙂

Zararı olanlara üzülüyorum kırıcı bir cümle varsa kusura bakmayın.

Analizlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin hocam, ben şahsım adına takip ediyorum hep. Zararı olanlar için ben de üzgünüm. Bir yarı fiyat daha görebilir veya yeni zirvelere oynayabilir ama benim gönlüm güçlü projeler, geliştiriciler, eksikliğe çözüm bulan komuniteler barındıran kripto paralardan yana. Portföyünde SHIB bulunduran biri olarak söylüyorum. Ytd.

İyi reklamı oldu, bağış konusunda bir çok kişi tanıyor artık. Bir habere bakar ani çöküşü veya yükselişi.
Sanırım bağışlanan shibler bozulmaya başladı.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri