Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Shiba Yükseltilmeye mi Çalışılıyor?

indir (12).webp

Son günlerde Doge Katili olarak piyasaya giriş yapmış olan Shiba Inu (SHIB)'da kayda değer değişiklikler yaşanıyor. Özellikle incelendiğinde piyasaya pek çok haberin pompalanmaya çalıştığını fark etmemek elde değil.

Ne demek istiyorum? Çeşitli yerli ve yabancı haber kaynaklarında günlük olarak Shiba Inu'ya yönelik haber çıkarılarak insan beyninin kandırılmaya çalışıldığını düşünüyorum. Sürekli duyduğu şeyi bu ara çok popüler olarak algılama yanılgısına sahip insan beynine bir oyun yapıldığı ve bu yolla Shiba Inu üzerinde bir fiyat artışının hedeflendiğini tahmin ediyorum.

Nerden çıkardım bunu. Hadi bir örnekle inceleyelim. Çeşitli sitelerde yayınlanan ve Shiba (SHIB) ile ilgili bir haber. Haberin manşeti "Shiba Inu Büyük Müjdeyi Verdi: Artık SHIB 179 Ülkede" gelelim haberin detaylarına. Buarada benzer çok sayıda yerli yabancı manşet var. Takip edenlerin bileceği üzere bir kripto para ile ödeme aracı olan Bitpay Aralık 2021 itibariyle kullandığı kripto paralar arasına Shiba Inu (SHIB)'yu da eklemişti. Buraya kadar her şey normal. Şimdi duyurulan Edge Wallet ile Bitpay entegrasyonun gerçekleştiğine haberine baktığımızda, desteklenen kripto paraların, yani sorun yaşayan ama bu vesile ile büyük bir kitleye ulaşabilecek kripto paraların yaklaşık 130 civarında olduğunu görüyoruz. Bunların arasından cımbızla Shiba Inu (SHIB) çekilerek sanki haber tamamen SHIB'ten ibaretmiş gibi bir algı yaratılmış. Diğer 129 token nerede. ortadayok. çok büyük tokenlar da var bunların arasında. Ama haber sadece Shıba Inu (SHIB)'nun.

Bu tip haberler piyasaya pompalandığında ve bunu neredeyse herkes yaptığında hareketleri iyi incelemenizi tavsiye ederim. Zira o haberleri yapanlar da, yapılması için para dökenler de bir şekilde sizin cebinize göz koymuş olabilir. Bu aralar felaket senaryoları yazar gibiyim ama ortam felaketken çıkabilmenin yolunu arayanlar daha farklı yöntemlere başvuruyorlar gördüğüm ve incelediğim kadarıyla. 🙂

YTD.

Elimde kalan nadir kripto paralardan biri Shiba. 1 TL olur umuduyla bir miktar tutuyorum hala. Piyasa dibi bulursa bile üzülmeyeceğim bir miktar. Elbette SHIB 1 TL olursa beni milyoner yapacak bir miktar bu. YTD.

Coinmarketcap'te şu anki toplam arzı 589 trilyon görünüyor. 1 Katrilyon arzı vardı sanırım. Yaka yaka buraya düşürmüşler.
Ortalama 200m yakıyorlar gibi duruyor günlük.

1 yıl bu hızla 73 milyar eder. 1000 de biri bile değil.

Başarısız bir yakma prosedürü bence. Yetersiz ayrıca. İnsanlar çoğunlukla kendileri gönderiyor. Bir yerde kesilir bu.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri