Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Silinen konular hakkında

Merhaba @SatoshiTURK iyi günler diliyorum.

Youtube katagorisin de bir konu paylaştım.Paylaştığım konu youtube ile alakalı olduğu için o katagöride paylaştım.

İçerik olarak kendimce alakasız yada farklı bir içerik olmadığını düşünerek bu youtube katagörisinde paylaştım.

Fakat anlamadığım paylaştığım konu silindi.

Konu neden silindi.Bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum.

Bir yerde hata mı yaptım diye kendimi suçlu hissediyorum bu konu da.

Paylaştığınız kategoriler onaya düşmeden direk yayınlanan ve daha sonrasında incelediğimiz kategoriler. İçeriğinizi yeterli görmediğim için sildim. Daha öncede bu konuda çeşitli yazışmalarım oldu. Burasının bir kripto para forumu olduğu unutulmadan arada sırada yapılan paylaşımlara sıkıntı çıkarmıyorum. Sürekli sürekli kripto konuşulmaz elbette. Ancak çoğunlukla genel kategori ile ilgili paylaşımlara bir noktada dur demek zorundayım.

Bilgilerinize sunarım. İyi forumlar.

Merhaba @SatoshiTURK iyi günler diliyorum.

Youtube katagorisin de bir konu paylaştım.Paylaştığım konu youtube ile alakalı olduğu için o katagöride paylaştım.

İçerik olarak kendimce alakasız yada farklı bir içerik olmadığını düşünerek bu youtube katagörisinde paylaştım.

Fakat anlamadığım paylaştığım konu silindi.

Konu neden silindi.Bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum.

Bir yerde hata mı yaptım diye kendimi suçlu hissediyorum bu konu da.
ben bu konulara hakim değilim sitenin teknik kısımlarını takip ediyorum @Vonzarovich sitenin geneline hakim.
arada bir girer tur atar bir aksilik var mı bakarım 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.183
Kullanıcılar
7.173
Son üye
frtglr88
Geri