Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Silk Road Bitcoinleri 2.4 Milyar Dolar

btc-fiyat.webp

ABD hükümeti yaklaşık 2 ay önce, bir çok yasadışı alışverişin yapıldığı Silk Road üzerinden elde edilmiş 69.369 BTC'ye el koymuştu. 2013 yılının sonlarına doğru ABD'nin Federal Araştırma Bürosu (FBI) tarafından yapılan operasyon ile çökertilen Silk Road üzerindeki cüzdanların büyük çoğunluğu ele geçirilmişti. o cüzdanlardan kalan tutarlardan oluşan bu miktarın ABD Hükümeti tarafından sürekli olarak yapıldığı gibi, parça parça açık arttırma usulü satışı bekleniyor. Uzman coin sitesinin yabancı kaynaklardan derlediği haberine göre, bahse konu ele geçirilmiş miktarın an itibariyle yaklaşık piyasa değeri 2.4 milyar dolar.

FBI tarafından yapılan baskında her ne kadar cüzdanların büyük çoğunluğuna el konulmuş olsa da, kaçırılmayı başaranlarda olmuştu. Bu cüzdanlarda bulunan Bitcoin miktarının 44 bin BTC olduğu belirtilmiş.

CIA'in uyuşturucu kaçakçılığı yaptığıyla ilgili dedikodular geliyor aklıma bu haberleri okuyunca. 🤣
Yasa dışı olarak en başta ABD hükümeti kullanmıyorsa bu kripto paraları dünya çok masum bir yer demektir.

Elimde kanıt olmamakla beraber, görünmesini istemediğin transferleri elbette bu kripto paralar üzerinden gerçekleşiyor olmaları büyük ihtimal. Ülkeler çapında...

CIA bizi izliyor. Bu mesaj kendini 10 saniye sonra imha edecektir 🙂

ABD başta olmak üzere büyük devletler şu kripto paralar ile ilgili eteklerindeki taşları artık bir dökse, piyasalar asıl o zaman çok daha rahatlayacak . Bir çok hususta yatırımcıda, borsa yönetimleri de görünüşe göre rahatsız..

Daha önce de dile getirmiştim. Rusya, ABD gibi ülkeler ciddi madencilik yatırımları yapmaya başladı. Halihazırda Çin'in payı %51 in üzerinde. Önce bu baskınlığın ortadan kalması lazım. Yoksa bu gerçekleşen kadar ben olumlu bir açıklama beklemiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.949
Kullanıcılar
6.982
Son üye
texash0ldem
Geri