Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Sizce 2025 Yılı Asgari Ücret Ne Kadar Olmalıdır

Merhaba arkadaşlar.Geçirdiğimiz bu zor günler de bir çok kişi maddi sıkıntılar yaşamaktadır.Sıkıntı yaşayanları içerisin de başta emekliler olmak üzere asgari ücretliler ve bu ücrete yakın maaş alanlar başı çekmeKtedirler.2025 Yılına sayı günler kala 2025 asgari ücret görüşmeleri son aşamaya gelmiş durumda.Sizce adil bir asgari ücret ne kadar olmalıdır.Kiraların 15 20 bin tl olduğu bu günlerde güncel asgari ücret 17.002 tl malesef.Sizlerde güzel orumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Herkese mutlu bereketli günler dilerim.

30.000 liranın bir kuruş bile altında olmamalı. Enflasyonun artışını, bir işçinin emeği karşılığında aldığı ücrete bağlayan her bir işveren kesimi, toplam servetini, çalıştırdığı eleman sayısı ile orantılasın bakalım. İşçisi mi daha maliyetli, serveti mi daha büyük?

Yani işin Türkçesi, zenginlerin doymadığı bir ülkede, enflasyon zaten bitmez, zaten bitmez.

Geçtiğimiz yıllarda bazı bankaların ve büyük bazı firmaların açıkladığı kârları okudunuz mu hiç? İşte o kârlar, vatandaşın cebinden enflasyon bahanesiyle ç-alınan paralar!

Ama elit tabakaya "kârını azalt" demekten daha kolay geliyor hükumete, işçi sınıfına dönüp "siz az kazanın" demek.

Lanet hepsine de.. 😬

Şahsen 22 23 bin lira civarında birşey açıklayacaklarını, sonrasında Cumhurbaşkanı çıkıp dalga mı geçiyorsunuz bu paraya halk nasıl yaşasın diyip 25 bin yapacak diye tahmin ediyorum, fazlası zor.

Şahsen 22 23 bin lira civarında birşey açıklayacaklarını, sonrasında Cumhurbaşkanı çıkıp dalga mı geçiyorsunuz bu paraya halk nasıl yaşasın diyip 25 bin yapacak diye tahmin ediyorum, fazlası zor.
Ben de miktarın daha düşük olacağını ama sürecin aynen sizin yazdığınız gibi gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri