Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Sizce Hangi Kripto Paraya Yatırım Yapmak Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kr4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kr4l

Crypto Curious
Tron (TRX) aldım fazlı değişen olmadı dogecoin aldım, fazla değişen bir şey olmadı bu devirden sonra btc sürekli artar elbet ama, bir yerde sonra illaki düşer belki yakın zamanda belki ileri'ki zamanda ama gerçekten kazandırır dediğiniz bir kripto para var mıdır. Mesela şu alınsa 1 yıl sonra baya kazandırır dediğiniz var mıdır ?

Bitcoin'i tavsiye ederim şu sıralar inanılmaz bir şekilde yükseliyor ve uzmanlarda yükseleceğini söylüyor ilerleyen zamanlarda sadece sabır istiyor
Uzmanlara göre*

Tartışma alanımız var
Konuları dikkatli açalım

Katılıyorum. Ben karma sepet kullanıyorum. (BTC ağırlıklı) Tek bir coin yatırımını mantıklı görmüyorum.
Ben de hacmi yüksek ve en az 2 senelik coinleri daha fazla tutarım, ara sıra yakılanları tercih ederim vs. çünkü hep uzun vadeli düşünüyorum. 2017'de ethereum classic ve ark başımı iyi yakmıştı, onlardan sonra spekülasyonlara aldanmamaya çalışıyorum. 🙂

Ben dogecoin olarak düşünüyorum. Fakat BTC ye yatırmış olsaydım şuanda gerçekten güzel paralar toplamıştım. Belki de bu kadar yükseklere çıkmayacak. Dogecoin inişli çıkışları var fakat çok yükseklerde değil. 3 5 kazanmak için uğraşıyorum.Ancak herkes kendi planlarını kendisi yapmalı. Birisinden duyupda yapmamalı.

Bitcoin' in her zaman en güvenli liman olduğunu düşünüyorum. Eğer çok paranız varsa Binance' de USDT kilitleme işlemlerine de bakabilirsiniz. Eğer cesaret edebiliyorsanız Bitcoin ve USDT üzerinden kaldıraçlı işlem yapabilirsiniz. Ama bu iş gerçekten cesaret istiyor. 😕 Çünkü paranızı kaybedebilirsiniz de. Ama tam tersi iyi paralar kazanabilirsiniz de. Size tavsiyem iyice araştırıp bakabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri