Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Smart trade coin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Smart trade system platformunun kendi kripto parası. Özellikle piyasaya yeni giren kullanıcılar için trade botu hizmeti sunuyor bu platform. Bu sistem küçük miktarlarda yatırım yapılabilmesini de sağlıyor kullanıcıların. 15 martta Latoken borsasında listelenmiş.

Smart trade system platformunun kendi kripto parası. Özellikle piyasaya yeni giren kullanıcılar için trade botu hizmeti sunuyor bu platform. Bu sistem küçük miktarlarda yatırım yapılabilmesini de sağlıyor kullanıcıların. 15 martta Latoken borsasında listelenmiş.
ben incelemedim hiç nedir ne işe yarar bilmiyorum, bu yüzden hakkında yorum yapamam ama @sahinadm @luis1410 büyük ihtimal duyumları vardır. bende takipteyim.

Akşama fırsat bulabilirsem grafiklerine bir bakayım.

Bu konuda bilgi sahibiyim detayli anlatim.yapabilirim.
Coini değil de kullanıyorsanız trade botunun işlevlerini, scam olma ihtimalini anlatabilir misiniz? 3-4 senedir çalışıyormuş sanırım.

Arkadaşlar 4 senelik bir sitedir.Genel yapisi referansla kazanc ama 30 gunluk bot aliyorsunuz veya daha fazla ama ben 30 gunluk tercih ediyorum aldiginiz bot borsalarda kraken gibi biance gibi buralarda sizin icin değerlendiriyor.Ben bir kac aydir kullaniyorum scam.olma ihtimali var mi gun gelir patlar mi belki de ama en buyuk ozelligi bot alip kullanmaniz.Bu yuzden risk az.Daha genis kapsamli anlatim yaptım ama burada link serbest mi degil mi o yuzden veremiyorum

Arkadaşlar 4 senelik bir sitedir.Genel yapisi referansla kazanc ama 30 gunluk bot aliyorsunuz veya daha fazla ama ben 30 gunluk tercih ediyorum aldiginiz bot borsalarda kraken gibi biance gibi buralarda sizin icin değerlendiriyor.Ben bir kac aydir kullaniyorum scam.olma ihtimali var mi gun gelir patlar mi belki de ama en buyuk ozelligi bot alip kullanmaniz.Bu yuzden risk az.Daha genis kapsamli anlatim yaptım ama burada link serbest mi degil mi o yuzden veremiyorum
Gerçekten bilgiler için teşekkür ederim, Link hassasiyetini göz önünde bulundurmanızda ayrıca takdir edilesi bir durum.
Bu gibi paylaşımlara sıcak bakmıyoruz.
Link eklemeyin hocam. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.739
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri