Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ŞOK! Elon Musk Bitcoin Madenciliğine Yeşil Işık Yaktı

Merhaba arkadaşlar, Elon Musk az önce yukarıdaki twiti attı. Amerika'daki madencilerle konuştuğunu, yenilenebilir enerji kullanımını şimdi ve sonrasında devam ettireceklerini taahhüt ettiklerini ve bunun potansiyel olarak umut verici olduğunu söyledi.

%4.63 lük anlık bir artış gösterdi Bitcoin ve 40k sınırına dayandı bu haberle birlikte.

M. Saylor bundan sonra benim gözümde ADAM'ın tüm harfleridir. Twitter sayfamda çok defa RT ettim ve belirtmiştim. Bitcoin üzerinde Satoshi kadar emeği olmak üzere benim gözümde.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın alttan BTC topladığını ve birkaç gün içinde BTC ile ilgili bizzat kendisi veya sahibi olduğu şirketlerden biri tarafından olumlu bir paylaşım geleceğini yazmıştım.
Kripto para piyasasının en büyük manipülasyoncusu yine şaşırtmadı.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın alttan BTC topladığını ve birkaç gün içinde BTC ile ilgili bizzat kendisi veya sahibi olduğu şirketlerden biri tarafından olumlu bir paylaşım geleceğini yazmıştım.
Kripto para piyasasının en büyük manipülasyoncusu yine şaşırtmadı.
Aslında bir süredir yaşanan bu manüpüle olayları ani düşüşler ani yükselişler küçük yatırımcılar için ibretlik dersler. Hiç bir şeyin kesin öngörülemeyeceği, piyasaların üç beş kişi ya da kuruluş tarafından hızlıca nasıl yönlendirileceği hakkında mükemmel bir ders.

Forum istatistikleri

Konular
13.729
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri