Hitasyurek
Expert
- BNB
- 0,00014450
Splinterlans Ara Yüz Rehberi
Herkese selam bu yazımda size Splinterlands oyununun Ara yüzünü Tanıtacağım .
İlk yerden Başlayalım Shop
Burada Paket , Ada , Potion , Dice ve Skin ala biliyorsunuz
Şuan Pack ve Land satışları kapalı durum da.
Potionlar 3 e ayrılmakta . Aldığınız potiona göre , içerisinden legendary kart ve görev tamamladığınız da ek olarak ödül alabilmektesiniz.
Tanesi 3k Dec olan Dice içerisinden size random 5 adet Kart vermektedir başlangıç için şanşınızı deneye bilirsiniz.
Kartlarınıza görünüş ve ek güç veren Skinler nadir ve sınırlı sayıdadır bana göre kart almak daha mantıklı tabi ki seçim sizin.
Open Kısmı , buradan satın aldığınız , paketleri , potionları , ve diceları aça bilmektesiniz .
Market , burada kart ve land alım satımı yapa bilir kendi kartınızı kiralaya bilir yada kart kiralaya bilirsiniz.
Oyunda ki bütün kartları göre bildiğiniz kart kısmıdır.
Battle Savaş kısmı , savaşları yaptığınız önceki maçlarınızı gördüğünüz ve lig durumunuzu gördüğünüz yerdir .
Para vererek Turnuvalara katılabileceğiniz events kısmı
Oyunda klan sistemi bulunmaktadır klanlara katılarak ek ödül ala bilir ve etkinliklere katıla bilirsiniz yada kendi klanınızı oluştura bilirsiniz.
Referans linkimden kaydolarak bana katkı sağlaya bilirsiniz : https://splinterlands.com?ref=hitasyurek
Kısaca Bütün ara yüzlerimi bunlar haydi diğer rehberlere bakalım.
Splinterlands Oynanış Rehberi
SplinterLands Kartları Tanıyalım
Splinterlands Güç ve Denge
Herkese selam bu yazımda size Splinterlands oyununun Ara yüzünü Tanıtacağım .
İlk yerden Başlayalım Shop
Burada Paket , Ada , Potion , Dice ve Skin ala biliyorsunuz
Şuan Pack ve Land satışları kapalı durum da.
Potionlar 3 e ayrılmakta . Aldığınız potiona göre , içerisinden legendary kart ve görev tamamladığınız da ek olarak ödül alabilmektesiniz.
Tanesi 3k Dec olan Dice içerisinden size random 5 adet Kart vermektedir başlangıç için şanşınızı deneye bilirsiniz.
Kartlarınıza görünüş ve ek güç veren Skinler nadir ve sınırlı sayıdadır bana göre kart almak daha mantıklı tabi ki seçim sizin.
Open Kısmı , buradan satın aldığınız , paketleri , potionları , ve diceları aça bilmektesiniz .
Market , burada kart ve land alım satımı yapa bilir kendi kartınızı kiralaya bilir yada kart kiralaya bilirsiniz.
Oyunda ki bütün kartları göre bildiğiniz kart kısmıdır.
Battle Savaş kısmı , savaşları yaptığınız önceki maçlarınızı gördüğünüz ve lig durumunuzu gördüğünüz yerdir .
Para vererek Turnuvalara katılabileceğiniz events kısmı
Oyunda klan sistemi bulunmaktadır klanlara katılarak ek ödül ala bilir ve etkinliklere katıla bilirsiniz yada kendi klanınızı oluştura bilirsiniz.
Referans linkimden kaydolarak bana katkı sağlaya bilirsiniz : https://splinterlands.com?ref=hitasyurek
Kısaca Bütün ara yüzlerimi bunlar haydi diğer rehberlere bakalım.
Splinterlands Oynanış Rehberi
SplinterLands Kartları Tanıyalım
Splinterlands Güç ve Denge