Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Startup Fikri Hakkında Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Değerli SatoshiTürk topluluğu

Hepinize vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum

2 sene önce kripto yatırımları ile devamlı bir şekilde ilgileniyordum, daha sonrasında kötü yönetimlerim sonucu uzak kalma kararı verdim, bu süre içerisinde çeşitli borsalara yenilik kazandırma ile ilgili fikirler verdim bir kaçı uygulandı bunlar haricinde de hep kendi kripto paramı çıkarmak vardı aklımda.
Şimdi de sizleri rahatsız etme sebebim esasında fikrinize ihtiyaç duymam.

Gerçekten daha önce uygulama olarak da yapılmamış kripto olarak da projelendirilmemiş bir fikrim var, esasında sadece kripto para değil yapmak istediğim sey bir ekosistem oluşturmak.
Kısaca bahsedecek olursam bu aslında tek bir fikir değil, piyasada olmayan, 7'den 70'e herkese hitap edebilecek farklı farklı çıkaracağımız 3 uygulamalı daha sonra arttırılabilecek bir ekosisteme oluşturmak.
Yanii esasında 3 farklı uygulama fikri ama içerisinde kullanılacak bir kripto para projesi. Bu uygulamalar gerçekten her kesime hitap edebilecek benzeri görülmemiş her kullanıcının keyif alarak kullanacağı, yeni insanlar ile tanışabileceği, para kazanabileceği ve yeni deneyimler elde edebileceği farklı farklı projeler. Ama kısaca biri ba*h*s biri dating diğeri yatırım üzerine olacak 3 uygulama diyebilirim.
Çok büyük bir potansiyelinin olduğuna inaniyorum, ama nereden başlamanın doğru olacağı konusunda pek emin değilim.

Bu projeyi bir token olarak mı yoksa coin olarak mı çıkarmalıyız? Uygulamaların içine entegre etme konusunda hangisi daha ideal olur?
Daha rahat yatırım alabilmek için sizce bu tarz bir Startup önce uygulamayı çıkarıp kriptoyu daha sonra entegre edeceğim bir şekilde mi çıkmalı? eğer bu yolu seçersem bu sayede şirketler tarafından daha rahat yatırım alabilirim gibi geliyor. Yoksa öncelik olarak token projesine ağırlık verip bir ico ile kendimiz mi ilerlemeliyiz? Hangi platformlarda projemizi duyurabiliriz?

Bütçeniz yoksa ve güveniyorsanız fikirlerinize aceleye getirmeyin, yapabildiğiniz kadar temelden başlayın ve sürekli olarak projeyi aktif tutmaya çalışın.
Bit topluluk oluşturmaya başlayın zamanla gerisi gelecektir.

Değerli fikriniz için teşekkürler.
Peki sizce mobil uygulama üzerinde kullanilacak bir token icin hangi altyapi uygun olur? Ben BSC ağı olarak düşündüm, çünkü uygulamayı kullanıcılar hiç para yatirmadan da kullanabilecegi icin komisyon oranlari daha düşük olmas işime gelir ayrıyeten daha yaygın gibi gördüm yeni tokenler arasında.
Siz olsanız hangi altyapıyı tercih ederdiniz?
Ve son olarak;
Yasal bir şekilde bu projeyi nasil güvenceye alabiliriz? Web sitesi kurulumundan sonra godomanlar çalmasın 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.650
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri