Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Studentcoin'e ne oluyor?

Yatırımcısı olarak, kulağıma gelen bir şey üzerine bakiyemi çekmek istedim, ancak çekimler olası gözükmüyor. Bir işlem id si vermiyor ve işlem queued (sıraya alındı) olarak gözüküyor. Sorun sistemsel bir nedenden kaynaklanıyor olabilir suçlamıyorum ama dikkatli olmakta fayda var.

Mesaj kasma çabasına girmeyin, neye yorum yaptığınızı bilin. Her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz.
Benim sana tavsiyem siteleri detaylı bir şekilde araştır çünkü şu sıralar kripto paralara talep ve kullanım çok fazla olduğu için dolandırma yöntemleri de bir o kadar geliştirilmiş durumda sitede şöyle güvenliğimiz var böyle güvenliğimiz var diyenlere pek aldırış etme ben detaylı bir araştırma sonucunda ( kendimce) bitexen bana daha güvenli gibi geldi bu dediğim sadece güvenlik konusunda değil kolaylık ve kullanım açısından da bana en kolayı bitexen geldi.

Benim sana tavsiyem siteleri detaylı bir şekilde araştır çünkü şu sıralar kripto paralara talep ve kullanım çok fazla olduğu için d*l-n*ır*ma yöntemleri de bir o kadar geliştirilmiş durumda sitede şöyle güvenliğimiz var böyle güvenliğimiz var diyenlere pek aldırış etme ben detaylı bir araştırma sonucunda ( kendimce) bitexen bana daha güvenli gibi geldi bu dediğim sadece güvenlik konusunda değil kolaylık ve kullanım açısından da bana en kolayı bitexen geldi.
Studentcoin ne? Borsa mı? Bitexen ile karşılaştırıyorsun! 25 mesaj için kasmayın kendinizi.

Benim sana tavsiyem siteleri detaylı bir şekilde araştır çünkü şu sıralar kripto paralara talep ve kullanım çok fazla olduğu için d*l-n*ır*ma yöntemleri de bir o kadar geliştirilmiş durumda sitede şöyle güvenliğimiz var böyle güvenliğimiz var diyenlere pek aldırış etme ben detaylı bir araştırma sonucunda ( kendimce) bitexen bana daha güvenli gibi geldi bu dediğim sadece güvenlik konusunda değil kolaylık ve kullanım açısından da bana en kolayı bitexen geldi.

Studentcoin ne? Borsa mı? Bitexen ile karşılaştırıyorsun! 25 mesaj için kasmayın kendinizi.

İlk başta cevap verecektim ama dahil olmamı gerektiren bir konu yok.

Bakiye hesabıma geçti, ancak yine de dikkatli olunmasını öneriyorum. Projenin, sahipleri tarafından çok desteklenmediğini duydum. Daha önce burada studentcoin konularına denk geldiğim için paylaşmak istedim. Umarım kısa süreli bir nedenden dolayı bu durumdadır, bu kadar yatırımın çöp olmasını istemem.

İlk başta cevap verecektim ama dahil olmamı gerektiren bir konu yok.

Bakiye hesabıma geçti, ancak yine de dikkatli olunmasını öneriyorum. Projenin, sahipleri tarafından çok desteklenmediğini duydum. Daha önce burada studentcoin konularına denk geldiğim için paylaşmak istedim. Umarım kısa süreli bir nedenden dolayı bu durumdadır, bu kadar yatırımın çöp olmasını istemem.
Çok güzel hype yemişti aslında başta niye böyle bir anda projeyi kötü duruma düşürüyorlar enteresan.

Forum istatistikleri

Konular
13.730
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri