Bazinga
Champion
- BNB
- 0,00024049
Substratum, merkezi olmayan bir web için açık kaynaklı bir temel oluşturarak dünya genelinde kullanıcılara sınırsız erişim ve bilgi paylaşımı imkanı sağlıyor.
Misyonu, modern internetin karşı karşıya kaldığı pek çok sorunu çözerek gelecekte özgür ve adil bir internetin temelini atmak için kanıtlanmış teknolojik yapı taşlarını yenilikçi ve bütünsel bir şekilde birleştirmektir.
Substratum Ağı, açık kaynaklı bir ağdır ve herkesin interneti tüm dünya için özgür ve adil bir yer haline getirmek için yedek bilgi işlem kaynakları tahsis etmesine izin verir. Bu dünya çapındaki düğüm koleksiyonu, bir VPN veya Tor'a ihtiyaç duymadan içeriği güvenli bir şekilde iletebilir.
Sansür ve coğrafi kısıtlamalı siteler gibi engeller, Substratum Network'te sorun olmaz çünkü içeriği teslim eden veya izleyen tek bir otorite yoktur. Yaşadığınız yer veya eriştiğiniz içerik önemli değildir, herkes aynı içeriği görür.
Substratum ağı kavramı ilk olarak kapalı bir sistem olarak ortaya çıktı ve sadece kendi özel ağı içinde içerik sağladı. Ancak, bilgisayar kaynaklarını kullanarak ve içeriği dağıtarak, sitelerin birkaç ana bilgisayarda işlemesine olanak tanıdı. Ancak, bu kadar çok içeriği bu özel ağa taşımak zaman ve ölçek bakımından zordu ve başlangıçta dünya çapındaki web sitesi içeriğinin sadece %1'ini sağlayabilirdi. Alternatif çözüm, eşler arası içerik sağlama yöntemi geliştirerek güvenli bir şekilde seyahat edebilir ve internetin sunduğu tüm olanaklara erişime izin verir.
Substratum (SUB), Ethereum ağında işlem görmektedir.
Substratum (SUB), toplam arzı 472,000,000 SUB coin ve dolaşımdaki arzı ise 383,021,000 SUB coindir.
Substratum (SUB), Bitbns, HitBTC borsalarından alınabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.