- BNB
- 0,00058713
1-Supra Oracles Airdrop Kampanyası Aylardır kimimiz görevleri yaptı kimileri üşendi yapmadı. Airdroba hiç katılmayanlar halen geç mi diye düşünüyor. Geç kalmadınız , çoğu kişi işlemleri unuttu, yarım bıraktı. Biz ise haftalardır yapılan işlemleri 5 dakikada yapacağız.
2/ Büyük yatırımcıları var, ertelemeyin , hızlıca yapalım. 700 milyon Supra tokenden payımıza düşeni alalım.
İinki ile gidip kayıt olalım. Sizden KYC isteyecek yapalım
3/ KYC için verdiği bağlantıya tıklayıp veya QR kodu okutup kimlik, ehliyet veya pasaport ile kyc yapacaksınız. Ben yaptım, kyc yapmadan ödülleri vereceğini sanmıyorum. KYC aşamasından sonra Anasayfa da sol üstte MİSSİONS kısmına girelim, görevler burada.
4/ Ardından mission yazan görevlerde view kısmına basarak görevleri açalım , karşımıza sorular geliyor. cevaplar görselde..
5/ 8ve 9. sorular halen gelmedi, gelince ikisini birden yapar görevleri tamamlarız. KYC aşamasından sonra 5 dakikada sorular bitiyor. Herkese bol kazançlar
Bol kazançlar
2/ Büyük yatırımcıları var, ertelemeyin , hızlıca yapalım. 700 milyon Supra tokenden payımıza düşeni alalım.
Countdown to Blast Off - Supra Community Airdrop Campaign
Join Supra’s Community Airdrop Campaign to learn about our blockchain innovations and earn tokens rewards and airdrops.
supraoracles.com
İinki ile gidip kayıt olalım. Sizden KYC isteyecek yapalım
3/ KYC için verdiği bağlantıya tıklayıp veya QR kodu okutup kimlik, ehliyet veya pasaport ile kyc yapacaksınız. Ben yaptım, kyc yapmadan ödülleri vereceğini sanmıyorum. KYC aşamasından sonra Anasayfa da sol üstte MİSSİONS kısmına girelim, görevler burada.
4/ Ardından mission yazan görevlerde view kısmına basarak görevleri açalım , karşımıza sorular geliyor. cevaplar görselde..
5/ 8ve 9. sorular halen gelmedi, gelince ikisini birden yapar görevleri tamamlarız. KYC aşamasından sonra 5 dakikada sorular bitiyor. Herkese bol kazançlar
Bol kazançlar
Ekli dosyalar
-
1.webp11,4 KB · Görüntüleme: 59
-
2.webp13,8 KB · Görüntüleme: 54
-
3.webp12,6 KB · Görüntüleme: 47
-
4.webp12,4 KB · Görüntüleme: 45
-
5.webp14,4 KB · Görüntüleme: 42