Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Tanıtım Yazısı: Taze Ekonomi Sitesi | İLK Satışlar | Haber Siteleri ile Karıştırmayın!|NEWS Kayıtlı

647

Site Adresi: PM ile verilecektir.
Sitenizin DA Değeri: 11
Sitenizin PA Değeri: 18
Serp Rank: 15
Sitenizin Google index sayısı: 2.000+
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 12-30 arası değişmektedir.
Sitenizin Aktif Olduğu Süre: 111 Gün
Sitenizin İçeriği: Ekonomi
News Kayıt Durumu: Mevcut
Tanıtım Yazısı Makalesini Kim Temin Edecek: Minimum 400 kelime ve özgün yazı alıcı tarafından teslim edilecektir. Ayrıca, dileyene ek olarak 500 kelimelik makale sağlayabilirim. (Ücreti dahilinde.)
1 Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: 30TL / Ekstra Makale +15 TL
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak: Site ömrü boyunca
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: İş Bankası
Ek Notlar: Borsa, ekonomi hizmetleri, forex ve benzeri hizmetlere farklı fiyatlandırma uygulanmaktadır.

depositphotos_2956168-stock-photo-coffee-over-newspaper.jpg

siteniz görünüş itibari ile kaliteli şahsen benim hoşuma gitti önümüzdeki günlerde bir adet makale alalım, bununla alakalı ilk fırsatta iletişime geçeceğim.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri