Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Team Blaze Token

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu tokenimiz 2020 Ekim ayında çıkmış ve TRON ağında listelenmeye başlanmış. Roadmap atacaktım buraya resim olarak ama sıkıntı çıktı çözemedim de. O yüzden görselsiz bir sunum olacak.
Hedefleri dünya çapındaki alışverişi düzenli hale getirebilmek. Alışverişin yükünü kaldırarak küresel sorunları azaltmayı hedefliyorlar. %0 stres %100 güven sloganları var ve bir diğer sloganları merkeziyetsiz ödeme aracı olacağız yönünde. BTT'nin son zamandaki önemli artışının da sebeplerinden biri olan merkeziyetsizliğe geçiş bu tokenimizin de direk ana noktası oluyor.
Ortakların bağımsız ortaklardan oluştuğunu ifade etmişler. Şu anda %0.01 işlem ücreti, 1 saniyede işlem ve %100 güvenlik ile hareket ediyorlarmış.
Beni biraz bunları takip etmeye iten durum Şubat 2021 de büyük bir Kripto ağında listelenmeyi planlıyoruz demişler ve geçtiğimiz ay Poloniex üzerinde listelenmişler, başlangıç hedeflerinde bu ay için 1-2 anlaşmanın daha yapılacağını söylemişler. Sosyal medyalarını takibe aldım, yeni gelişmeleri buradan da sizlere bildiririm.
Bir aydır TBT/TRX olarak Poloniex'te listelenen bu tokenin market hacmi yok seviyelerinde. En dip 7 TRX görmüş ve bunu dün akşam görmüş en yüksek de 16 TRX olarak işlem görmüşler. Şu an marketi çok durgun 3 TRX de 1000 adet alış bekleniyor, satışta da 16 TRX bandında 600 adet satış emri var. Dediğim gibi henüz market hacmi yok seviyelerde. 3 TRX in biraz üzerinde ola ki anlık düşerse diye alış emri girdim YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Bildirimlerimi de açtım bu aralar TRON altyapısı kendini bi anda gösterebiliyor, sırayı kendilerine getirebilecekler mi ve benim en büyük beklentim Şubatta bi ay gecikmeyle yerine getirdikleri Poloniex listelenmesinin ardından bu ay için sözleri olan listelenme sayısını arttıracağızı yapabilecekler mi onu bekliyorum.
Geçtiğimiz ay yaptıkları:
1- Ay sonunda bir airdrop dağıtımı yapmışlar. TRC20 ağının yavaşlığından ve pahalılığından dem vurulmuş.
2- Airdrop için akıllı sözleşme kodlamasına başlamışlar bu hafta yayınlamayı planlıyorlarmış. Airdrop'ların kullanıcıların eline geçmesini 1 saniyeye düşürecekmiş bu sözleşme.
3- 5 adet marketle görüşme içinde olduklarını, kullanıcılara airdrop verilmesi noktasında anlaşma yapmaya çalıştıklarını ve bu ay gerçekleştireceklerini belirtmişler. Ki benim takibim burada.
4- WhatsApp pazarlama ile bir iş birliği yapmışlar.
5- Kullanıcılar bize Binance ile ilgili planlarımızı sordular demişler ve bunun için şöyle bir açıklama linki var bit.ly/ForsageBNB
6- Coinsbit piyasasından TBT alabileceğimizi ve blok zincire bağlanma bu ay içinde tamamlandığında TBT'leri satabileceğimiz de belirtilmiş Coinsbit piyasasından.
7-Dünya çapındaki tüccarlara ulaşabilmeyi hedeflediklerini belirtmişler tekrardan. Bunun için ödeme araçlarıyla ortaklık görüşmelerine başlamışlar. Tabi her coin kurucuları gibi coinlerimizi tutun diyerek tamamlamışlar.

Daha hiçbir şeyler ama 2.5-3 saattir tüm haberlerini çevirmeye çalıştım o yüzden konuyu açmak istedim. En azından birlikte görelim bir şeyler yapabiliyorlar mı? Burası da devamlılık sağlarlarsa bu tokenin bilgi sayfası olsun en azından.

Tekrar belirteyim bu bir YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Ben araştırıp bir bilgiyle karşılaşınca en azından sizlere de iletmek istedim sadece. Bir anda karşıma çıktı sabah sabah yani aslında bu ara çok TRON bağlarına odaklanmaya çalışıyorum o yüzden de bununla karşılaşmış olabilirim. En azından yaptığım hatalar varsa burada belirtirseniz sevinirim.

Forum istatistikleri

Konular
13.934
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri