Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Telegram BTC Click Bot İle Satoshi Kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar iyi forumlar.
Youtube üzerinde dolaşırken böyle bir telegram "BTC Bot, LTC Bot" bu başlıklar ile paylaşılan videolar görmüştüm ancak çoğu scamdir bunu biliyorsunuzdur.
ancak Youtube üzerinden para kazanma yollarını paylaşan bir arkadaş "bu tarz botlar scamden başka birşey değildir tek ödeme yapan BTC Click Bot'dur"
demişti benimde aklıma yattı ve ödeme alan kullanıcılar gördüm ve forumdakilerle paylaşmak istedim 🙂
olay çok basit sizi bir linke yönlendiriyorlar ve siteye giriyorsunuz 10 saniye bekleme süresi var süre dolduktan sonra bota geri dönüyorsunuz ancak kazandığınız satoshi oranı baya az olucaktır. (0.1-3 arası veriyor)
başka telegram gruplarına katılıp da kazanabiliyorsunuz ben 1 tane kanala katılıp 8.6 satoshi kazanmışım
bot.webp
gördüğünüz gibi
minimum ödeme limiti 3000 satoshi yani 7.44282 TRY'dir.
"Visits sites" diyerek siteye gidip bekliyorsunuz belirli bir süre üst kısımda yazıyor zaten kaç saniye olduğu.
"Message bots" diyerek sizi bir bota yönlendiriyor ve bota mesaj atıyorsunuz satoshi kazanıyorsunuz ancak onu denemedim ne kadar verdiği konusunda bilgim yok.
"Join chats" diyerekte sizi bir kanala yönlendiriyor ben 1 kanala katılarak 8.6 satoshi kazanmışım ki bunun pekte bir limiti yok.
"My ads"diyerek Link URL ekleyebilir,Bot diyerek botunuzu ekleyebilir, Channel or group diyerek kanal ya da grubunuzu ekleyebilirsiniz.

4.webp

Şimdi botu başlattıktan sonra telefonunuza ya da bilgisayar üzerinden yapıyorsanız bilgisayarınıza
Macro Recorder programı kuruyorsunuz.
ardından diyelim ki Visits site dediniz 10 saniye beklediniz ve geri çıktınız bota döndünüz.
bunu programa kaydediyorsunuz ve başlatıyorsunuz gece uyumadan önce bırakabilirsiniz 8-10 saat civarı kazanç 0.1 ile 3 arasında olduğu için günlük gruplara katılıp vs 20 30 tl kazanma imkanı sağlayabiliyor.

Refli link:https://t.me/BitcoinClick_bot?start=0nvB9
Refsiz link:https://t.me/BitcoinClick_bot
iki adet link koydum istediğinizden girip satoshi kazanmaya başlayabilirsiniz destek olmak isteyen arkadaşlar referanslı linkten başlarsa şimdiden teşekkürler 🙂
iyi forumlar.

ricky gervais laughing GIF

artık scamler ile uğraşamam

umarım anlatabilmişimdir kardeşim 🙂

ricky gervais laughing GIF

umarım anlatabilmişimdir kardeşim 🙂
hocam denemeden bilemeyiz ben denerken diğer insanlara da sunmuş bulunmaktayım ödeme alamazsam zaten konuyu silerim ya da scam siteler gibi bir konu kısmı var oraya atıp kilitleyebilirsiniz.

hocam denemeden bilemeyiz ben denerken diğer insanlara da sunmuş bulunmaktayım ödeme alamazsam zaten konuyu silerim ya da scam siteler gibi bir konu kısmı var oraya atıp kilitleyebilirsiniz.
yok hocam olur mu yaa biz bunları takip ediyor patladığı zaman scam'a taşıyoruz ama senden ödeme alıp almadığına dair bilgi bekliyoruz 🙂
para falan yatırmayın yeterli bizim için.

bu arada üyeler bilir beni gif paylaşmak hoşuma gidiyor anlık ruh halini yansıtıyor 🙂

yok hocam olur mu yaa biz bunları takip ediyor patladığı zaman scam'a taşıyoruz ama senden ödeme alıp almadığına dair bilgi bekliyoruz 🙂
para falan yatırmayın yeterli bizim için.

bu arada üyeler bilir beni gif paylaşmak hoşuma gidiyor anlık ruh halini yansıtıyor 🙂
tamam hocam zaten refli linkten diğer forum üyelerinden girmesi daha iyi olur kanımca daha hızlı satoshi kazanıp ödeme alıp almadığımı gösterebilirim iyi geceler bu arada 🙂

Konu tanıtımı yapan üye 21 Şubat 2021 tarihinden sonra forumda aktif olmamış...Görünüşe göre ortada bir ödeme kanıtı da yok... Güncel bir ödeme kanıtı sunuluncaya kadar , bu konu kilitli bir şekilde SCAM etiketiyle ilgili bölümde bulundurulacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri