Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Tellor (TRB) Hakkında Düşünce ve Öngörüleriniz

Merhaba değerli üyeler.

2023'ün son günlerinde yaptığı devasa çıkış ve 2024 yılının ilk gününde yaşadığı derin düşüşle tüm dikkatleri üzerine çeken TRB hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce TRB bir scam mı? Balinaların avlanma sahası mı? Yoksa olması gereken hareketleri mi yapıyor?

Oracle ile ilişkili olması, merkeziyetsiz olması, arzının da çok ve sınırlı olması sebebiyle ben halâ ucuz bile olduğunu düşünüyorum.

Ama balinalar için de tam bir kırbaç. Bunu eline alan hiç acımıyor! Bu yönüyle normal kullanıcılar için tam bir para öğütme makinası da diyebiliriz.

YTD.

Blk_icon_current.png

Ufak ufak düşüyor. 100 dolar altına indiği an alırım. Olur da 50 doların altına inerse daha çok alırım.

Bir önceki zirvesini gördüğünde 140 dolardan TRB alan balinalar vardı. O zaman, o balinalara güvenerek 500 doları göreceğine inanıyordum ki, fazlasını gördü.

Şu an halâ bunu elinde tutan balinalar var. 600 dolara bile satmadılar. Yeni hedefi 1000 dolar olabilir.

O yüzden ben "TRB ile devamke" diyorum.

Bu mesaj, şahsi olarak aldığım riski ifade etmektedir. Ben de zaman zaman zarar edebilen birisi olarak bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını özellikle belirtmek isterim.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri