Neler yeni

Tennessee Eyaletin'den NFT Ve Kripto İçin Yasa Tasarısı!

cruan

Speculator
2134234234123.webp

Birçok ülkenin kripto varlıklar konusunda ne şekilde düzenlemeler yapacağı merak konusuyken, en çok beklenen ülkelerin başında ABD geliyor. ABD Hükümetinin kripto varlıklar konusunda nasıl düzenlemeler yapacağı hala çalışma aşamasındayken, zaman zaman ABD şehirleri ve eyaletlerinden kripto varlıklar hakkında farklı haberler geliyor.

Bu sefer Tennessee Eyaletinde kripto varlıklar ile ilgili bir gelişme yaşandı . Tennessee Eyalet Milletvekili Jason Powell, eyaletin NFT'lere ve kripto varlıklara yatırım yapmasına imkan sağlayacak bir yasa tasarısı sundu. Kripto teknolojisi konusunda geri kalınmaması gerektiğini dile getiren Powell, kriptoyu destekleyen yasaların, eyalete bu alanda daha fazla yatırım yapılmasına olanak sağlayacağını söyledi.

Coindesk ile gerçekleştirdiği röportajda konuşan Jason Powell, "Nashville şehrini temsil ediyorum. Dinamik, büyüyen bir şehiriz ve bunun yanında teknoloji ile ilgili her şey için olumlu bir ortam oluşturduğumuzdan emin olmak istiyorum. Ayrıca blokzincir teknolojisine büyük bir inancım var." ifadelerini kullandı.

Blokzincir teknolojisini meslektaşlarının ve birçok kişinin anlamadığını dile getiren Powell, kriptoyu destekleyen yasalar ile birlikte şirketlerin daha fazla yatırım yapmasına olanak sağlayacak bir ortam oluşturmak istediklerini söyledi. Sunmuş olduğu yasa tasarısının meclisten geçeceğini düşündüğünü söyleyen Jason Powell, tasarının onaylanmadığı bir senaryoda dahi blokzincir teknolojisini teşvik edecek çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğini söyledi.

Bu Konu İçerisinde Yazdığım "Hiçbir Şey Yatırım Tavsiyesi Değildir."
İyi Forumlar.

ABD merkezi yönetimi yasaklıyor eyalet yönetimleri kabul ediyor böyle giderse tüm eyaletlere tek tek kabul edecek sonuçta tüm ülke kabul etmiş olacaklar
ABD hükümeti en başta çok ters yaklaşsa da benim fikrim açıklanacak düzenlemelerde olumlu ve kripto piyasasının lehine kararlar alacağı. Aksi taktirde Amerikan ekonomisine büyük katkı sağlayan teknoloji şirketleri ile karşı karşıya kalacaklardır ve bunu göze almak yerine her iki tarafında çıkarına olacak düzenlemeler yapacaklardır. Gelişmelerin bu yönde yaşanması kripto piyasası için şüphesiz muhteşem olur.

Forum istatistikleri

Konular
13.695
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri