Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

TFF Başkanını Seçti (2024)

TFF 44. Başkanını seçti!

Yapılan seçim sonrası, 129 oya karşılık 134 oy alarak Ibrahim Hacıosmanoglu, 2027 yılına kadar TFF nin yeni başkanı oldu.

Bu sonuçla mevcut başkan Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığını kaybetti.

Futbolumuza hayırlı olsun!

H: Evet arkadaşlar! İlk corevimuz Fenerbahçe'nun 2011 çupasına nasi çokeceğuz, sorusuna yanut bulmaktur.
seçilmeden önceki popülist söylemler, seçildikten sonra rafa kalkar, o iş bitti!
üç beş takımın bir araya gelip, iç/dış saha olmaksızın oynadığı maçlarda şampiyonluk istemeyle, 2011 şampiyonluğunun el değiştirmesi artık saçmalıktan ibaret, herkes önüne ve aynaya baksın, ders alsın!

Keşke hocam keşke.

İnşâallah ben yanılırım. Ama çok umutlu değilim TFF'den. Yani Ali Koç'ta gelse başına, yine umudum yok. Bize orta yolu gözetecek, takımların hepsine eşit mesafede duracak bir başkan lâzım. Ancak mevcut ülke şartlarda bu dediğim ancak ütopik bir fikir olur, hayal ürünü olur.

Her dönem, bir şekilde taraf olunuyor..

Bazen (devlet yönetimi bakımından) Kuzey Kore'ye imrenmiyor değilim. 😁

Allah korusun! Kuzey Kore örneğini duymamış olayım 😁

TFF başkanlığı konusundaki düşüncelere katılıyorum, misal; aziz yıldırım ın yönetim ve söylem şekline hiç katılmam ama TFF baskanlığı sorulduğunda, ben tarafım benden olmaz diyor. Taraf olacaklar oturmasınlar, ha şuda var; kendi hatalarını TFF ve kurullarına bağlayan kulup yönetimleride, kendine çeki düzen vermeli.

Bu konuda seçilen başkanın başını kuma gömeceğini sanmıyorum. Gerektiğinde herşeye cevap verecektir. Umarım taraf konusunda da adil olur.

Bak avrupa şampiyonu Ispanya oldu, oynadıkları oyuna değilde, Almanya maçında verilmeyen apaçık elle oynamaya odaklansak; onları uefa şampiyon yaptı deriz ama oyun olarak her ülkeden üstünlerdi ve hak ettiler.

Fenerbahçe için zor bir sezon olacağına emin gibiyim. Bunun yanında sert üsluba sahip olduğundan daha çok tartışma ve sorun ile karşılaşılacak gibi duruyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri