Juf
Veteran
- BNB
- 0,00011050
Thodex iddiaları doğru ise kaçırılan para miktarı , Çiftlik Bankta kaçırılan paranın 3.5 katı büyüklüğünde olduğu belirtiliyor.
doğru hocam %90Thodex iddiaları doğru ise kaçırılan para miktarı , Çiftlik Bankta kaçırılan paranın 3.5 katı büyüklüğünde olduğu belirtiliyor.
borsa kuralım diyorum arkadaşlar destek olur musunuz 🙂Toplam giden 10.638 BTC
TL olarak: 4.790.781.673 Türk Lirası
Tabi bilemiyoruz ben hacimlerine göre baktım en azından bu kadar para kasada kalmıştır diye.
hocam 3.üncü tosun siz olmazsınız demi 🤣borsa kuralım diyorum arkadaşlar destek olur musunuz 🙂
hocam 3.üncü tosun siz olmazsınız demi 🤣
Tabi ki ne demek hocam destek oluruz ama ilk katılanlara özel bonus verirsiniz artık 🙂borsa kuralım diyorum arkadaşlar destek olur musunuz 🙂
hocam siz telegram grubunda analiz paylaşıyor musunuz şu düşücektir fln ...yok hocam biz böyle ufak tefek şeyler ile uğraşmıyoruz.
zaten daha önce şu konuda bir şeyler yazmış mesaj göndermiştim el altından 😀
Kripto Para Piyasasında Düşmeden Kalkmayı Öğrenemezsiniz
Açıkçası herkesin söylediği ve çok doğru olduğuna inandığım biraz argo bir düşünce var; Bu piyasayı iyice öğrenmenin tek yolu tokatını yemekten geçiyor... Bazen öyle bir süreç oluyor ki her detayı çok iyi bilen analiz yapan iyi stratejiler oluşturanlar zarar edebiliyor fakat acemiler kazanç...satoshiturk.com