Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

TLM coin hazin son

aslında bir token olmakla birlikte alien worlds adlı bir nft projesinin dijital para birimidir. an itibariyle binance launchpool'da farming devam etmekte ve listelenmektedir.
binance'ta satışa girdiği an dehşet bir dump yedi. satıştan hemen önce diğer borsalarda 6 dolar civarındayken binance'da 3 dolardan başladı, saniyeler içinde 2 doların altına düştü. şu an 0.80 dolar bandında.

Yani anlıyacağınız bir diğer binance launchpad projesi olan toko crypto gibi, ardına düşenleri hüsrana sürüklemiş coindir. Görüldüğü üzere dolaşımdaki arzı 1.240 milyon adet olan bu coinin 6 dolarlarda fiyatlanması bile normal değildi. dolaşımdaki arzı 760 milyon adet civarı olan ve markette ilk 30'da yer alan tezosun bile 6 doları yeni yeni geçtiğini düşünürsek büyük resmi görmek çokda zor olmasa gerekti. 6-7 dolar civarına satmayanlara büyük geçmiş olsun.

Şuan %87.29 kayıp gösteriyor ! Ekran Alıntısı.webp

Geçtiğimiz gün bir Facebook grubunda TKO'dan bahsettiklerini görmüştüm. Konuyu açan arkadaş Binance'da listelendikten sonra 60 dolara kadar ulaşacak, bence alın bu fırsatı kaçırmayın diyordu. İşin kötüsü almayı düşünen hatta alan onlarca kişi gördüm.
Uyarmaya çalıştım temkinli olun iyi araştırın dedim ama dinlemeyip terslenmeye başladılar. Bende ne haliniz varsa görün dedim yorumu sildim.
İyi oldu asla demiyorum ama bu gibi durumlarda hep aklıma gelen bir söz vardır. ''Bir musibet bin nasihatten iyidir''.
Alan herkese geçmiş olsun diyorum. Umarım en kısa zamanda zararlarını kapatırlar.
en az 6 ay beklemek gerekecek diye düşünüyorum ytd.

Geçtiğimiz gün bir Facebook grubunda TLM'den bahsettiklerini görmüştüm. Konuyu açan arkadaş Binance'da listelendikten sonra 60 dolara kadar ulaşacak, bence alın bu fırsatı kaçırmayın diyordu. İşin kötüsü almayı düşünen hatta alan onlarca kişi gördüm.
Uyarmaya çalıştım temkinli olun iyi araştırın dedim ama dinlemeyip terslenmeye başladılar. Bende ne haliniz varsa görün dedim yorumu sildim.
İyi oldu asla demiyorum ama bu gibi durumlarda hep aklıma gelen bir söz vardır. ''Bir musibet bin nasihatten iyidir''.
Alan herkese geçmiş olsun diyorum. Umarım en kısa zamanda zararlarını kapatırlar.

Geçtiğimiz gün bir Facebook grubunda TLM'den bahsettiklerini görmüştüm. Konuyu açan arkadaş Binance'da listelendikten sonra 60 dolara kadar ulaşacak, bence alın bu fırsatı kaçırmayın diyordu. İşin kötüsü almayı düşünen hatta alan onlarca kişi gördüm.
Duyumla coin alanlar bir kazanır, iki kazanır ama sonunda muhakkak kaybeder. İnsanlar projelerini incelemediği, kimin neden çıkardığı hakkında hiçbir bilgisi olmadığı coinleri alıp 10 kat kazanma sevdasında. Boğa piyasası bitince çok coin mağduru oluşacak.

Herhangi birinin al demesiyle koin alma fikrini bir türlü anlayamıyorum. İnsanlar neden birinin bir şey demesini bekler. Bu ne tembellik arkadaş. Oku, araştır, al ya da alma kararını verirsin

Forum istatistikleri

Konular
13.739
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri