Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tohum cümleleri veren tüm kripto cüzdanları %100 güvenli midir?

Kullanıcısına 12 - 24 kelimeden oluşan tohum cümleleri veren tüm kripto para cüzdanlar için; merkeziyetsiz ve sahibi olunan kriptonun tüm kontrolü kullanıcıdadır diyebilir miyiz? Yani diğer bir deyişle;

- tohum cümlelerim bende olduğu sürece, kimse cüzdanımdaki kriptoyu alıp, kaçamaz mı? (tohum cümlelerinin kaybedilmesi, paylaşılması, hacklenme ihtimali gibi risklerden bağımsız olarak soruyorum)

evet öyle, kriptonuz sizindir,
fakat her cüzdan güvenilir değildir.
kelimenin sizde olması bir şey ifade etmiyor. eğer direk internete çıkış yerine bir sunucuya bağlanıyorsa mesela (ledger) bir şüphe duyarım ben, yada atomic wallet.

evet öyle, kriptonuz sizindir,
fakat her cüzdan güvenilir değildir.
kelimenin sizde olması bir şey ifade etmiyor. eğer direk internete çıkış yerine bir sunucuya bağlanıyorsa mesela (ledger) bir şüphe duyarım ben, yada atomic wallet.
peki cüzdan kullanıcısı olarak güvenli değili nasıl anlayabiliriz? kullanıcının anlama şansı yok ise hangi cüzdanı önerirsiniz?

aslında bunu şu yüzden soruyorum, bugün forumda tanıtılan düşük ödeme alma seçenekleriyle micro walleti andıran cüzdan bahsettiğim güvenliği sağlıyorsa, faucetpay ın tr de yasaklanma durumu yüzünden oraya taşıycam düşük gelirleri

buda şüpheliyse, bu konuda bir cüzdan önerisi bekliyorum hocam, bir miktar litecoin'i ''sakla samanı'' edip fiyat aralığı 800 - 1000 dolar olduğunda ''gelir zamanı'' edicem. sürenin 4-5 yıl sürmesi önemli değil

peki cüzdan kullanıcısı olarak güvenli değili nasıl anlayabiliriz? kullanıcının anlama şansı yok ise hangi cüzdanı önerirsiniz?

aslında bunu şu yüzden soruyorum, bugün forumda tanıtılan düşük ödeme alma seçenekleriyle micro walleti andıran cüzdan bahsettiğim güvenliği sağlıyorsa, faucetpay ın tr de yasaklanma durumu yüzünden oraya taşıycam düşük gelirleri

buda şüpheliyse, bu konuda bir cüzdan önerisi bekliyorum hocam, bir miktar litecoin'i ''sakla samanı'' edip fiyat aralığı 800 - 1000 dolar olduğunda ''gelir zamanı'' edicem. sürenin 4-5 yıl sürmesi önemli değil
faucetpay ın yasaklanma durumu derken abowwwww. benım haberım yoktu bundan

Hocam bence Exodus wallet işinizi görür ancak bilgisayarınız hacklenirse paralarınız gidebilir. Daha güvenilir bir çözüm için bir usb belleğe Linux Tails indirip cüzdanı oraya kurabilirsiniz. Ancak bir işletim sistemi iso'su indirmeden önce checksum doğrulaması yapmayı unutmayın.

Hocam bence Exodus wallet işinizi görür ancak bilgisayarınız hacklenirse paralarınız gidebilir. Daha güvenilir bir çözüm için bir usb belleğe Linux Tails indirip cüzdanı oraya kurabilirsiniz. Ancak bir işletim sistemi iso'su indirmeden önce checksum doğrulaması yapmayı unutmayın.
Bahsetmeyi unutmuşum işletim sistemi yüklediğinizde usb belleğin içindeki her şey silinecek.

Bahsetmeyi unutmuşum işletim sistemi yüklediğinizde usb belleğin içindeki her şey silinecek.

hocam benım gıbıler bu mesajları anlamaz türkçe meal istiyoruz 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.015
Kullanıcılar
7.002
Son üye
KANZA35
Geri