Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Token çıkartıyorum...

Değerli arkadaşlar, bir projemin finansmanı için token çıkartıyorum, bu konuyu başlatmamın nedeni de parça parça her aşamayı burada paylaşacağım. Fikir ve tecrübelerinizle destek verirseniz memnun olurum. Hiç tecrübem yok, sadece projeme güveniyorum. Youtube, google, chatgpt kullanarak bismillah diyorum...

Amaç : Proje Finansmanı
Hedef 1 : bnb ağında gerçek bir projesi olan token çıkartmak

youtube izledim, Pumpfun da meme cıkartarak biraz sermaye ve tecrübe edinmeye çalışacağım. buraya solana atmak gerekıyor, phantom cüzdan istedi kurdum.
coıntr hesap açtım, 1600 tl para attım, yarın bu saatlerde para çekme yapabileceğim.

başlangıç için doğru bir yol izliyor muyum ?

Değerli arkadaşlar, bir projemin finansmanı için token çıkartıyorum, bu konuyu başlatmamın nedeni de parça parça her aşamayı burada paylaşacağım. Fikir ve tecrübelerinizle destek verirseniz memnun olurum. Hiç tecrübem yok, sadece projeme güveniyorum. Youtube, google, chatgpt kullanarak bismillah diyorum...

Amaç : Proje Finansmanı
Hedef 1 : bnb ağında gerçek bir projesi olan token çıkartmak

youtube izledim, Pumpfun da meme cıkartarak biraz sermaye ve tecrübe edinmeye çalışacağım. buraya solana atmak gerekıyor, phantom cüzdan istedi kurdum.
coıntr hesap açtım, 1600 tl para attım, yarın bu saatlerde para çekme yapabileceğim.

başlangıç için doğru bir yol izliyor muyum ?
Pumpfunda solana token alabiliyorsunuz hocam. Bnb ağında çıkarmak icin farklı siteler kullanabilirsiniz

Teşekkürler sağolun. Bu akşam ilk denemeyi yapacağım, internet sitesi kurmadım ama, pumpfun için siteye gerek var mı. Asıl çıkaracağımız token için mi, kurayım yoksa 2. Tokene gerek yok pumpfun yeter mi fikirlerinizi bilmek isterim
Hocam site isteğe bağlı.

Site ihtiyacınız olursa bütçenize uygun yardımcı olabilirim.

Asıl token için site daha iyi olur

Forum istatistikleri

Konular
14.178
Kullanıcılar
7.160
Son üye
visualsclipping
Geri