Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Token geliştirmek yönetmek

eticin

Crypto Curious
Benim BSC ağında bir tokenim var ve bu tokenimi kilitlemek veya satışını durdurmak yeri geldiğinde açmak istiyorum.
Ayrıca tokenimi nasıl burn edebilirim
Test ağlarında remix ide içinde burn yapma yeri vardı bscan da da burn yazıyordu nereden burn işlemi yapabilirim
İşin aslı token yönetimi hakkında detaylı bilgi istiyorum

Benim BSC ağında bir tokenim var ve bu tokenimi kilitlemek veya satışını durdurmak yeri geldiğinde açmak istiyorum.
Ayrıca tokenimi nasıl burn edebilirim
Test ağlarında remix ide içinde burn yapma yeri vardı bscan da da burn yazıyordu nereden burn işlemi yapabilirim
İşin aslı token yönetimi hakkında detaylı bilgi istiyorum

benim 2-3 sene önce projem vardı bunu yapan hazır yazılımlı siteler var ta ozaman 1.5 bnb felan vermiştim. tabi ayrıntıya girersen burn. tokenomics vsvs fiyatta artabilir.

createmytoken tarzı siteler var kendi tokeninizi çıkarabilirsiniz fakat şu an 0.25 eth komisyon istiyor az önce baktım yakım için stake edebilmek için vs. alternatifleri seçebiliyorsun fakat komisyon artıyor. Başlangıçta yapmadıysan özel anahtarı olmayan cüzdanlara gönderip burn edebilirsin.

Forum istatistikleri

Konular
13.732
Kullanıcılar
6.904
Son üye
KriptoMax
Geri