Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

TON Ağında Hızlı Bir Şekilde Meme Token Oluştur ve Listele

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Ton son dönemlerin en hızlı gelişen platformlarının başında yer almaktadır. Bu gelişmesinde telegramın ve özellikle son dönemlerde telegram üzerinde geliştirilen projelerin de katkısı oldukça büyüktür. Ton ağı son dönemde gelişen projeleri sayesinde ethereum gibi layer1 ağını işlem sayısı bakımından öne çıkmaktadır.

Son geliştirilen GAS Pump ton ağında meme token geliştirmek isteyenlere büyük kolaylık sağlamaktadır. Kullanıcılar telegram üzerinden hizmet veren app ile bir kaç saniye içerisinde kendi meme token projelerini başlatıp piyasa işlemlerine açabilmektedir.

Gas Pump telegram botunu çalıştıran kullanıcılar create alanına tıklayarak 30 saniye içinde token oluşturma işlemine başlayabilmektedir.
1

Bu alanda kullanıcılar oluşturacakları token adını piyasa etiketini ve açıklamasını yazabilmektedir. Bunun yanında tokeni için resim eklemeside bu alandan yapılabilmektedir. Bunun yanında telegram duyuru kanalı ve chat kanalı linkleride bu alandan tokene tanımlanabilemktedir. Oluşturulan mem tokenlker otomatik olarak 1 milyar sabit arz ile üretilmektedir. ve direkt olarak GASPUMP uygulaması üzerinden işlemlere başlamaktadır. Token oluşturma için ise oldukça düşük bir miktar 0,3 TON fee ücreti ödenmektedir. Yaklaşık olarak 30 saniye içinde tokeniniz piyasaya girmeye hazırdır.
1

GASPUMP ile kendi meme token projenizi başlatmak için ise aşağıda belirtilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.
https://t.me/gasPump_bot?start=ref=1204398467

Kendi Meme token projemi bu sistem üzerinden oluşturup deneme yapacağım ve forum üzerinden bilgi vereceğim.

Hiç bir halt anlamadım ama kendi tokenimi oluşturdum benim tokenden adam 1 tonluk aldı 1.80 tona sattı o kazandı bende bir şey yok 🤣 YTD ben bile almadım

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri