Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bilgi Total Value Must Be At Least 10

Binance kripto para borsasında total value must be at least 10 bu hatayı alan arkadaşlara kısa bir bilgi olsun diye açıklama yapmak istedim

total value must be at least 10 hatası arkadaşlar borsanın alım satım limitlerinde koymuş olduğu bir kuraldır.

bu total value must be at least 10 hatası şunu demek istiyor

Ben bir limit koydum minimum alım emrinin bu limit altında girerse böyle bir hata alırsın benim belirlediğim limitler altına emir girme.

Güncelleme 1
Cüzdan soygunlarının önüne geçmek için koyulmuş bir kural. Atıyorum ben sizin cüzdanınızı hackledim veya siz benim sattığım trade botumda Binance'in trade emri verilebilen API'ını kullanıyorsunuz, sizin 1 BTC'nizi $10 ile satışa koyup kendi hesabımdan almamı engelleyen bir kural.

Güncelleme 2
Kripto Paralar Hakkında Bilgi Almak İstiyorsanız Şiddetle Şu Kategoriye Bakmanızı Öneririz.

Cüzdan soygunlarının önüne geçmek için koyulmuş bir kural. Atıyorum ben sizin cüzdanınızı hackledim veya siz benim sattığım trade botumda Binance'in trade emri verilebilen API'ını kullanıyorsunuz, sizin 1 BTC'nizi $10 ile satışa koyup kendi hesabımdan almamı engelleyen bir kural.

• Like
Tepkiler: Juf
net bilgiler gelmesi güzel oldu... teşekkürler ilk mesaja alalım bunuda.

Mantığını merak ediyordum demek buymuş 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.753
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri