Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Trafficg - Popüler traffic exchange

Trafficg - Popüler traffic exchange

Trafficg manual sörf yaparak kazanabileceğiniz Traffic Exchange sitesidir. Easyhit4you sitesine benzer bir site. Geo targeted traffic mümkün ve iyi çalışıyor,
istediğiniz ülkeden hit alabilirsiniz. İstediğiniz ülkeyede reklam verebilirsiniz. TrafficG'den reklam izledikçe gelen credit'ler ile istediğimiz sitelerin reklamlarını
" Geotargetting ", yani hedef kitleyi içeren ülkeyi seçerek değerlendirebiliyoruz ki bu da sitenin en önemli artışı diğer tüm traffic exchance sitelerine göre.!

Örneğin eğer bir şirket sahibiyseniz, Geotargetting kısmını kullanarak şirketinizin ınternet adresini döndürerek, SEO ( Search Engine Optimization )
kilit kelimelerini kullanarak Google'da sıralamada yükselmek de mümkün !

$0.50 kazanmak isteyenler için
TrafficG sitesine üye olup en az 10 site surf yapan arkadaşlara benden $0.50 payeer hesabıbniza
göndereceğim. Yalnız koşullar yerine getirilirse.

Görev için yapmanız gerekenler

1. Linkden kayıt olun ve e-postayı onaylayın
2. Giriş yapın ve 10 reklam izleyin
3. 10 reklam izledikten sonra Dashboard ekran görüntüsünün resmini çekin.
10 reklam izledinizden emin olmak için.

Dashboard ekran görüntüsü alttaki gibi olacak bir örnek.
Bu resimde kullanıcı adı ve ne kadar sörf yatığını görebilirsiniz.

hajaWjB.jpeg

En son olarak kullanıcı isminiz ve çektiğiniz resmi konu altına yazarsınız.
Tabiki payeer adresinizide gönderirsiniz, paranızı anında gönderiyorum.

NOT: Başımdan geçen olaylardan biride çoğu kişi üye oldum ve sörf yaptım diyorlar
ama bazen hiç üyelik bile yok. Bazıları üye olmuş sadece ama 10 site izlememiş.!
Bilhassa ptc ve benzeri sitelerde adamlar $0.10 için hile yapıyorlar.

TrafficG sitesinde linkimden üye olan her üyenin sörf yapıp yapmadığını kolayca görebiliyorsunuz.
Bana gelen bilgiler doğru değilse tabiki onaylamıyorum. Herhangi bir yanlış bilgi vermenize gerek yok.!

TrafficG üye olmak için
https://trafficg.com/?member=vegas2

Forum istatistikleri

Konular
13.941
Kullanıcılar
6.973
Son üye
ars
Geri