Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Tron ( TRX ) Görüşleri / Yorumları

Merhaba arkadaşlar sizinle trx ile ilgili araştırma ve görüşlerimi paylaşacağım.

Başlarda çok umutsuz görünen ve neredeyse kimsenin yönelmediği trx son zamanların en çok ilgi gören kriptoları arasında. Öyle ki son 3 ayda piyasa değerine yaklaşık 2 milyar dolar eklediği söyleniyor. Son zamanların yıldızı parlayan kripto parası diyebiliriz

Belki de ortaklık anlaşması imzalamış olmanın etkileri de olabilir diye düşünmüyor değilim.

Trx için ilerleyen dönemde piyasasını 6 milyar dolara taşıyacağı da söylenenler arasında bana göre pek mümkün görünmese de bu söylem trx yatırımcıları için umut olmuş gibi görünüyor.

Umarım herkes yatırımından beklentisini karşılayabilir.

Sizin de trx geleceği hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Konu başlığının tamamı büyük harf olması forumlarda yasaktır.
2 Kez uyardık lütfen konularınızın okunaklı olmasına dikkat edin diğer üyeleride kontrol edin.

Umarım herkes yatırımından beklentisini karşılayabilir.

Sizin de trx geleceği hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Zarar ve elektrik faturasını geciktirme sorunum var benim. Beklentim şöyle al stake et unut gitsindi unuttum piyasaya baktım sonuç:

tronallahsenin.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.975
Son üye
emo314452
Geri