Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Tronwallet

TRC20 uyumlu bir mobil wallet olarak ön plana çıkan Tronwallet'te en güzel özellik kullanıcılarına ara sıra küçük sürprizler yapmaları. Ufak tefek coin göndermeleri. Popülerliği oldukça fazla ve güvenirliğini kanıtlamış bir wallet olduğunu söyleyebilirim. Mobil Wallet özelliğin yanında Crome eklentisi ile de kullanılabilmekte.

TRC20 uyumlu olması sebebiyle TRON ağındaki bütün coinleri destekleyebilecek şekilde geliştirilmiş Ancak bu ağ dışında şuan için herhangi bir kripto parayı desteklemediğini de belirtmekte fayda görüyorum.

TronWallet Tron kullanıcıları için akıllı sözleşmeler imzalayabilecekleri mobil bir platform olarak ön plana çıkmaktadır. Bir diğer öne çıkan özelliği ise TRX gönderimlerinin tamamen ücretsiz olması. Aslında Justin Sun tarafından piyasaya sürülen ve şuan başka bir walleti anlatmam nedeniyle ismini yazmayacağım Wallet içinde ücretsizlik geçerli. Ancak Tron ağı için bilinmesi gereken ince detay, tron ağına bağlı diğer kripto paraları ücretsiz gönderebilmek için TRX'e ihtiyaç duyduğunuz. TRX'lerinizi kilitlemezseniz enerji ve bant genişliği sahibi olamıyorsunuz. Daha doğrusu elinizde bir bant mevcut ama enerji TRX bağlanmadığı sürece 0, bu durumda da TRX harici TRC20 Token gönderimleri gerçekleştirilemiyor. Cüzdandan elbette tüm varlıklarınızı çekmeniz mümkün. Ama önce TRX harici diğer tokenlarla başlamanız gerekiyor. Kilit süresi minimum 3 gün. bu süre içerisinde küçük miktarda da olsa TRX kazanadığınızı da ayrıca belirtmek isterim.

TronWallet'de merkezi olmayan cüzdan olma özelliği ön plana çıkıyor. sizin verilerinize dair herhangi bir kayıt tutulmuyor. Sadece Tron ağı üzerinde gerçekleştirdiğiniz işlemler var.

Ben genelde TRX işlemlerinde çift wallet kullanmayı tercih ediyorum. Biri de TronWallet, şahsen ben gayet memnunum. Sadece Token oluştur seçeneğine erişim sağlayamıyor, onunla da benim işim yok 🙂 Sizde TronWallet kullanmak isterseniz linki aşağıdadır.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri