yecele
Guru
- BNB
- 0,00018632
Merhaba arkadaşlar benim şahsen bir kaç TRON ağındaki tokenlere ilgim var hem yatırım hem de takip yapıyorum. Belki aramızda da bunun takibini yapanlar, merak edenler vardır diye zaman zaman bu çeteleyi tutacağım ta ki ben elimi ayağımı çekene kadar. Öncelikle bu ağın kendisine bakalım.
TronX coini 2017 yılında Justin Sun tarafından Tron Vakfı ile birlikte kuruldu. 2017'de Ethereum ağıyla sisteme giriş yaptılar, 2018 yılında kendi ağlarını tamamlayarak ERC-20 sisteminden TRC sistemine geçiş yaptılar ve ETH ağındaki iletişimi kestiler. Tron'un kuruluş amacı da alt tokenlerinin kuruluş amacı da keyfe keyf katmak olsa gerek, Justin Sun adıyla ve soyadıyla token oluşturdu ve ismini bu şekilde canlı tutmayı seçti. Sadece bu sebepten keyfi oluşturulmuş demiyorum aynı zamanda WIN, DICE ve LIVE ile ba*h*s sektöründe de isminden söz ettirmeye çalışan tokenlere sahip.
Tron tanıtımının sonunda değindiğim oyun (ba*h*s, poker, slot vb) oynanabilen ve bunu hem güven içinde yaptığını belirten hem de oynadıkça WIN, DICE, LIVE gibi tokenlerde kazanabildiğin bir platform. Lisansı var. Tek sıkıntı benim bilgisizliğim olabilir sitelerine WIN atamadım. Bunun haricinde zaten hali hazırda BTC, TRON ve USDT ile oyun oynanıyor. Eğer site adını da canlandırmak için kendi tokenlerini de kullanırlarsa neden yükselmesin? Yatırım tavsiyesi değildir.
Hemen hemen internetle haşır neşir olan ve hayatında bir kez olsun torrent indirmek zorunda kalan buna mecbur bırakılan herkesin ismini duyduğu uTorrent ile iş birliği içinde olan bittorrent 2018 yılında Tron tarafından satın alınarak bu sistemin içerisine girdiriliyor. Asıl kurucusu Braham Cohel'dir. Son zamanların popüler coinidir kendileri. Acaba 1 dolar olur mu minvalinde çok konuya sebep olmuş ve olmaya da devam edecektir.
Justin Sun'un soy adını taşıyan bu token Sun'ın doğun tarihi olan 30.07.1990 tarihinin rakamları yer değiştirilerek 19900730 adet maksimum arz ile piyasaya girdi.
Bu token ile ilgili size bilgi verebilecek düzeyde olunca burayı editlerim.
Bu yazdıklarım harici TRONbetDICE (DICE) ve TRONbetLIVE (LIVE) işlem hacmi oluşturamayacak derecedeler ve TronTrade ile PoloniDex borsalarında işlem görüyorlar. Laf kalabalıklığı olmasın görüntü çok dağılmasın diye sadece bunları baz aldım. Hedefim bundan sonra göze hoş gelen değişimler olduğu zaman bu 5'liyi tekrardan görmek ve sizlere göstermek. Burada yazılanlarda tavsiye niteliği taşıyabilecek bi yer vardı orada da belirttim ama gene yazayım YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
TRONX (TRX) Coin |
|
---|---|
Şu Anki Piyasa Değeri | 0.1397 $ - 0.000002225 BTC |
Son 24 Saatteki Değişim | % 7.5 - %4 |
Market Değeri | 10,026,795,530 $ (Değişim %7.72) |
CMC Sıralaması | 17 |
Son 24 Saatteki En Düşük Fiyatı | 0.1274 $ |
Son 24 Saatteki En Yüksek Fiyatı | 0.1455 $ |
24 Saatlik Hacim | 6,601,754,087 $ |
Hangi Piyasalarda Bulunur? | Bulunmadığı piyasa yok gibi |
Kuruluş | 2017 |
TronX coini 2017 yılında Justin Sun tarafından Tron Vakfı ile birlikte kuruldu. 2017'de Ethereum ağıyla sisteme giriş yaptılar, 2018 yılında kendi ağlarını tamamlayarak ERC-20 sisteminden TRC sistemine geçiş yaptılar ve ETH ağındaki iletişimi kestiler. Tron'un kuruluş amacı da alt tokenlerinin kuruluş amacı da keyfe keyf katmak olsa gerek, Justin Sun adıyla ve soyadıyla token oluşturdu ve ismini bu şekilde canlı tutmayı seçti. Sadece bu sebepten keyfi oluşturulmuş demiyorum aynı zamanda WIN, DICE ve LIVE ile ba*h*s sektöründe de isminden söz ettirmeye çalışan tokenlere sahip.
WINk (WIN) Token | |
---|---|
Şu Anki Piyasa Değeri | 0.001526 $ - 0.0000000243 BTC |
Son 24 Saatteki Değişim | % 5.6 - %9 |
Market Değeri | 478,558,248 $ (Değişim %5) |
CMC Sıralaması | 135 |
Son 24 Saatteki En Düşük Fiyatı | 0.001454 $ |
Son 24 Saatteki En Yüksek Fiyatı | 0.001629 $ |
24 Saatlik Hacim | 584,477,233 $ |
Hangi Piyasalarda Bulunur? | Binance, KuCoin, PoloniEx, PoloniDex, TronTrade |
Kuruluş | Göremedim |
Tron tanıtımının sonunda değindiğim oyun (ba*h*s, poker, slot vb) oynanabilen ve bunu hem güven içinde yaptığını belirten hem de oynadıkça WIN, DICE, LIVE gibi tokenlerde kazanabildiğin bir platform. Lisansı var. Tek sıkıntı benim bilgisizliğim olabilir sitelerine WIN atamadım. Bunun haricinde zaten hali hazırda BTC, TRON ve USDT ile oyun oynanıyor. Eğer site adını da canlandırmak için kendi tokenlerini de kullanırlarsa neden yükselmesin? Yatırım tavsiyesi değildir.
BitTorrent (BTT) Token | |
---|---|
Şu Anki Piyasa Değeri | 0.007879 $ - 0.0000001256 BTC |
Son 24 Saatteki Değişim | % 4 - %7.5 |
Market Değeri | 5,199,734,377 $ (Değişim %4) |
CMC Sıralaması | 27 |
Son 24 Saatteki En Düşük Fiyatı | 0.007581 $ |
Son 24 Saatteki En Yüksek Fiyatı | 0.008277 $ |
24 Saatlik Hacim | 1,296,483,755.51 $ |
Hangi Piyasalarda Bulunur? | Neredeyse hepsi |
Kuruluş | 2001/2018 |
Hemen hemen internetle haşır neşir olan ve hayatında bir kez olsun torrent indirmek zorunda kalan buna mecbur bırakılan herkesin ismini duyduğu uTorrent ile iş birliği içinde olan bittorrent 2018 yılında Tron tarafından satın alınarak bu sistemin içerisine girdiriliyor. Asıl kurucusu Braham Cohel'dir. Son zamanların popüler coinidir kendileri. Acaba 1 dolar olur mu minvalinde çok konuya sebep olmuş ve olmaya da devam edecektir.
Sun (SUN) Token | |
---|---|
Şu Anki Piyasa Değeri | 40.60 $ - 0.0006463 BTC |
Son 24 Saatteki Değişim | % 4.3 - %8.2 |
Market Değeri | 201,290,096 $ (Değişim %4) |
CMC Sıralaması | 289 |
Son 24 Saatteki En Düşük Fiyatı | 40.11 $ |
Son 24 Saatteki En Yüksek Fiyatı | 42.45 $ |
24 Saatlik Hacim | 170,357,400.48 $ |
Hangi Piyasalarda Bulunur? | Huobi'de yüksek hacimli ve hemen hemen hepsinde bulunuyor |
Kuruluş | 2020 |
Justin Sun'un soy adını taşıyan bu token Sun'ın doğun tarihi olan 30.07.1990 tarihinin rakamları yer değiştirilerek 19900730 adet maksimum arz ile piyasaya girdi.
SUN özellikle DeFi protokollerine ve TRON blockchain ağı üzerinde yer almaları için yaygınlık ve benimsenmenin sağlanmasını hedefliyor. Bu bakımdan, DeFi platformlarının yerel tokenlerini taklit ediyor ve kullanıcıları, diğer coin seçeneklerini hisse haline getirdikleri (staking) ve kendilerini yönetişim prosedürlerine dahil ettikleri için ödüllendiriyor.
Just (JST) Token | |
---|---|
Şu Anki Piyasa Değeri | 0.1457 $ - 0.000002324 BTC |
Son 24 Saatteki Değişim | % 1.2 - %2.65 |
Market Değeri | 329,214,827 $ (Değişim %1.14) |
CMC Sıralaması | 170 |
Son 24 Saatteki En Düşük Fiyatı | 0.1393 $ |
Son 24 Saatteki En Yüksek Fiyatı | 0.1501 $ |
24 Saatlik Hacim | 277,901,116 $ |
Hangi Piyasalarda Bulunur? | Huobi'de yüksek hacimli ve hemen hemen hepsinde bulunuyor |
Kuruluş | 2020 |
Bu token ile ilgili size bilgi verebilecek düzeyde olunca burayı editlerim.
Bu yazdıklarım harici TRONbetDICE (DICE) ve TRONbetLIVE (LIVE) işlem hacmi oluşturamayacak derecedeler ve TronTrade ile PoloniDex borsalarında işlem görüyorlar. Laf kalabalıklığı olmasın görüntü çok dağılmasın diye sadece bunları baz aldım. Hedefim bundan sonra göze hoş gelen değişimler olduğu zaman bu 5'liyi tekrardan görmek ve sizlere göstermek. Burada yazılanlarda tavsiye niteliği taşıyabilecek bi yer vardı orada da belirttim ama gene yazayım YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.