Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

TrueFeedBack ( TFB )

Genel Amacı
Blokzincir Tabanlı Veri Toplama ve Analiz Platformu
Kripto Para Tam Adı
TrueFeedBack
Kripto Para Kısa Adı
TFBX
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2019
Web Sitesi
https://www.truefeedback.io/
tfb token nedir.jpg

TrueFeedBack nedir?

TrueFeedBack, 2019 yılında Dr. Ali Osman Çıbıkdiken tarafından kurulmuş, yerli anket/reklam platformudur. Platforma üye olan kullanıcıların tüm bilgileri gizlidir ve 3. tarafların bu bilgilere ulaşması mümkün değildir. Firma şirketlerin ve organizasyonların anket veya reklam oluşturarak kullanıcıların bu anketlere katılmasını veya reklamları görmesini sağlar. Bu etkinliklere katılan üyelere ise TruFeedBack tarafından firmanın resmi kripto parası olan TFBX token dağıtılır.

TrueFeedBack müşterilerine anket ve reklam hizmetlerinin yanısıra, bounty hizmeti de vermektedir. Özellikle zincir mağazalara sahip olan kurumsal müşteriler, TrueFeedBack kullanıcılarının herhangi bir lokasyonda mağazalarını denetlemesini talep edebiliyor. Özetle anlatmak gerekirse; X firmasının X şehrinde bir mağazası var ve bu mağazanın anlık olarak denetlenmesi ve fikirlerin şirket merkezi ile paylaşılması gerekiyor. Firma TrueFeedBack sistemi üzerinden lokasyonda bulunan mağaza için denetleme görevi açıyor ve o lokasyonda ikamet eden kullanıcılardan görev için uygun olanlara bir bildirim gönderiliyor. Kullanıcı o mağazaya giderek firmanın talep ettiği görevleri yerine getiriyor ve bu işlem karşılığı kullanıcıya TFBX token veriliyor.

TrueFeedBack (TFBX) token nedir?

TFBX, TrueFeedBack firmasının blockchain teknolojisi ile üretilmiş resmi kripto parasıdır. TFBX, Ethereum ağında oluşturulmuş yerel bir tokendir ve anket ve bounty işlemleri için kullanılmaktadır. TrueFeedBack müşterileri sisteme girerek TFB satın alırlar ve anket, reklam veya bounty oluştururlar. Daha sonra firmalar tarafından satın alınan TFBX'lerin belirlenen bir kısmı bu anketlere veya görevlere katılan TrueFeedBack kullanıcılarına eşit olarak dağıtılır. Kullanıcılar bu tokenleri kişisel cüzdanlarına çekebilir yada listelenmiş borsalar aracılığı ise itibari paraya çevirebilir.

TFBX'in maksimum arzı henüz bildirilmemiştir ve toplam arzı; 6,357,575,089 adettir. 2,357,575,089 adeti dolaşımda bulunan TFBX, son haftalarda yukarı yönlü bir grafik sergiliyor.

TFBX Token yol haritası;

2021 2. çeyrek;
-Celo Alliance Programına Dahil Olma
-TFBX Mobil Uygulama V.3
-Veri Analitiği Platformu V.1
-TFBX Business Servisi Test
-TFBX Reklam Servisi Test
-NFT Alışveriş Platformu Test
-DEX Borsa Platformu Test
-TrueFeedBack Londra Ofisinin Açılması

2021 3. çeyrek;
-NFT Alışveriş Platformu Yayınlanması
-Mobil Uygulama için Çoklu Dil Desteği
-TFBX Business Servisinin Yayınlanması
-TFBX Haber Servisinin Yayınlanması
-TFBX Reklam Servisinin Yayınlanması
-TFBX Alışveriş Servisi Test
-TFBX Haber Servisi Test
-TrueFeedBack Körfez Bölge Ofisinin Kurulması

2021 4. çeyrek;
-Veri Analitiği Platformu V2
-Veri Analitiği Araçlarının Blockchain Ağında Testi
-DEX Exchange Platformunun Yayınlanması
-Hedef Kullanıcı Sayısı: 500K
-TFBX Alışveriş Servisinin Yayınlanması
-TFBX Üçüncü Parti Servis Entegrasyonu

TFBX nasıl alınır?
Yerli bir token olan TFBX, Bithumb, Idex ve Hotbit borsalarınca listelenmiş ve TFBX/USDT, TFBX/ETH çiftleri ile alım satıma açılmıştır. Bu borsalardan herhangi biri aracılığı ile yada Uniswap platformu aracılığı ile TFBX token satın alınabilmektedir.

Madencilik işlemi yapılamayan TFBX, satın alımlar dışında platforma üye olarak da kazanılabilmektedir. TFBX token kazanmak isteyenler için biraz da bu işlemden bahsetmek istiyorum.

TFBX token nasıl kazanılır?

Kurumsal firmalar anket, reklam ve bounty hizmeti veren TrueFeedBack firması, mobil uygulamasını indirerek aktivitelere katılan kullanıcılarında da ücretsiz TFBX token vermektedir.

-Ücretsiz TFBX token kazanmak için öncelikle firmanın resmi mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirmek için; Google Play Store - App Store

-Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra yeni üyeliğe tıklayarak mail adresiniz ile üye olun. (Referans kodu kısmına FT5RTOJF girerseniz referansım ile üye olabilirsiniz)

-Daha sonra mail adresinize gelen doğrulama kodunu girerek üyeliğinizi tamamlayın.

-Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra ''Görevler'' kısmına girerek, TFBX Coingecko Görevi ve TFXSosyal Medya Takip görevlerini yaparak anında 2000 TFBX kazanabilirsiniz. Burada yer alan görevler TFBX'i ve CEO'sunu sosyal medyada takip etme görevleri. Oldukça basit ve hemen yapılabiliyor. (Ben kayıt oldum ve bu görevler karşılığında 2000 TFB kazandım. Anlık 2000 TFB değeri= 30 Dolar)

tfb değeri.jpg

-Daha sonra uygulamada bulunan, Anket, Görev, Oyun, Etkinlik, Reklam ve Haber bölümlerinde bulunan işlemleri yaparak ücretsiz TFBX kazanmaya devam edebilirsiniz.

Kazandığınız TFBX'lerin minimum çekim miktarı 50 bin adet TFBX'dir. (Yapılan güncelleme ile bu alt limit kaldırılmış, çekilen token adeti üzerinden %10 kesinti ile çekme opsiyonu getirilmiştir.) Uygulama içinde görevlerden kazandığınız TFBX'lerin adeti 50 bine ulaşınca kişisel cüzdanınıza veya listeli olduğu herhangi bir borsaya çekim yapabilirsiniz. Yada kazandığınız TFBX'leri, 2021 4. çeyrek planları arasında olan TFB Alışveriş platformunda harcayabilirsiniz.

Platforma üye oldum ve gelen görevleri yapıyorum. Şuana kadar birçok görevden TFBX kazandım ancak 50 bin TFBX'e henüz ulaşmadığım için çekim yapamadım. İlerleyen zamanlarda çekim yapınca konu altından yorum yaparak sizleri bilgilendireceğim.

Yatırım tavsiyesi değildir. Bu içerik sadece bilgi amaçlı oluşturulmuştur.

Son düzenleme:
Bu konuyu ben açacaktım erken davranmışsın, yolu güzel kriptolardan diye düşünüyorum. YTD. Grafiği ve projeyi takipteyim.
Bende yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Grafiği şimdilik güzel ve projesi gelecek vaad ediyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yazdıklarınız itibariyle güzel proje, umarım yol haritasına sadık kalırlar ve geliştirmeye devam ederler. Geliştiricilerini forumumuza da bekleriz. 🙂

Yazdıklarınız itibariyle güzel proje, umarım yol haritasına sadık kalırlar ve geliştirmeye devam ederler. Geliştiricilerini forumumuza da bekleriz. 🙂
Valla CEO'ya Twitter'dan bir mesaj atmayı düşünmedim değil hocam 😀

Sanırım sadece mobil uygulama üzerinden katılım sağlanabiliyor. 🙄
Evet sadece mobil uygulamadan katılım sağlanabiliyor. Uygulamayı indirdim kolay ve güzel bir arayüzü var hocam

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri