Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Türk Eğlence Mekanı Metaverse Evreninde

Theleoncoin

Whale
Moderatör
IMG_20190504_000724.webp

Antalya, Alanya' da faaliyet gösteren İllusion Event Hall yıllardır sahnesinde işlediği Meta temalarının ardından Metaverse evreninde de mekan açmaya hazırlanıyor. Metaverse Of Turkey projesi ile Türkiye 'nin 13 farklı şehri ve Kıbrıs için metaverse haritaları hazırlanıyor. Bu Alanda Türkiye için bir ilk olma özelliği taşıyan proje lansman gecesinde spor ve sanat dünyası ile coin piyasasından önemli isimleri ağırladı. Hatta lansman gecesinde Yılmaz Vural tarafından Fenerbahçe'de teknik direktör olmadım. O zaman bende stadı ve tesisleri alırım. şeklinde bir açıklaması bulunuyor.

Metaverse projesine son katılan şirket ise Alanya da sahne şovları ve eğlenceleri ile dillerden düşmeyen İllusion Event Hall oldu. Sahnesinde yıllardır meta karakterleri ve farklı görsel şovlar sunan mekan ismine yakışır bir konseptle metaverse alanında yer almaya hazırlanıyor. Açılışında da konser ve etkinlikler ile katılımcıları karşılayacağı da gelen ayrı bir haber. Eğlence mekanı ise İstanbul ve Dünya 'da bilinen ancak şuanda kapalı olan Reina isimli eğlence merkezinin metaverse konumunda yer alacak. Genesis mekan olarak faaliyete başlayacak olan mekan Türkiye 'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Eğlence merkezinin bazı etkinlik fotoları;

2-1-1.webp
ılluson.webp

Gerçek hayatta neysek, meta evreninde oyuz.

Hiç gitmediğim/gitmeyeceğim tarzda yerler. Meta evreninde de gitmem. 🙂

Ama atari salonlarına bayılırdım ergen gençliğimde. Aaa, dur kimse meta evreninde 90lar Atari Salonu'nu açmadan ben açayım. Ben buldum. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.658
Kullanıcılar
6.890
Son üye
EPICSWP_
Geri